Eğirdir Eğirdir'de yağış kazalara neden oldu

Eğirdir'de yağış kazalara neden oldu

Paylaş
Eğirdir'de yağış kazalara neden oldu

Eğirdir'de yağış kazalara neden oldu

 

Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA) - ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde dün etkili olan yağış ardı ardına kazalar yaşanmasına neden oldu. Meydana gelen üç ayrı kazada toplam 13 kişi hafif yaralandı.

Eğirdir- Gelendost karayolu Mahmatlar köyü yakınlarında N.T.'nin kullandığı 61 ADP 837 plakalı otomobil ile S.A.K. idaresindeki 32 ACL 348 plakalı araç çarpıştı. Kazada N.T. ve aynı araçtaki D.T. ile diğer araçta bulunan sürücü S.A.K., eşi ve 3 kızı yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaralılar Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Hastanesi'ne oradan da Isparta'daki hastaneler sevk edildi.

3 KİŞİ YARALANDI

Aynı güzergahta meydana gelen trafik kazasında S.U. idaresindeki 32 EN 422 plakalı otomobil ile B.T. idaresindeki 63 RA 702 plakalı minibüs çarpıştı. Kazada S.U. ile aynı araçta yolcu olarak bulunan 3 kişi yaralandı. Gelen ambulanslarla Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Hastanesi'ne götürülen yaralılar, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

OTOMOBİL DEVRİLDİ

Bölgeye yakın olan Akdoğan köyü yakınlarında da R.Ç.'nin kullandığı otomobil sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Sürücü R.Ç. ile araçta bulunan F.Ç. yaralandı. Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Hastanesi'ne götürülen yaralılar tedaviye alındı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı