Isparta Vali Seymenoğlu: Çevremizde garip bırakmayalım

Vali Seymenoğlu: Çevremizde garip bırakmayalım

Paylaş
Vali Seymenoğlu: Çevremizde garip bırakmayalım

Vali Seymenoğlu: Çevremizde garip bırakmayalım

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA Valisi Ömer Seymenoğlu, Yenişarbademli ilçesinde muhtarlar ve yerel yöneticilerle bir araya geldi. Vali Seymenoğlu, sosyal yardımlaşma konusunda muhtarlara 'Ne olur çevremizde garip gureba bırakmayalım' çağrısı yaptı.

Yenişarbademli ilçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Vali Seymenoğlu, bağımlılıklarla mücadele ve kadına karşı şiddetle mücadele konularında görüşlerini belirtti. Val Seymenoğlu, "Bağımlılıkla mücadele konusunda lütfen uyanık olalım, çevremizdekileri uyaralım. Bağımlı olunmadan önce çözüm bulmalıyız, aksi halde kurtulmak zorlayıcı bir süreç. UYUMA uygulamasını özellikle bu işin ticaretini yapanlara karşı çekinmeden kullanabilirsiniz. Benzer diğer bir uygulama da kadına karşı şiddetle mücadelede kullandığımız KADES uygulaması. Kadınlar KADES uygulamasını mutlaka telefonlarına indirsinler" diye konuştu

Vali Seymenoğlu, sosyal yardımlaşma konusunda muhtarlara 'Ne olur çevremizde garip gureba bırakmayalım. Önümüz Ramazan ayı bu aylarda bunu daha planlı ve programlı yapmak lazım. Siz yardım edemiyorsanız derhal bize, kaymakamlığımıza bilgi verelim" çağrısında bulundou. Telefonla dolandırıcılık olaylarına karşı uyarı yapan Vali Seymenoğlu, "Kimsesiz yaşlılarımızı uyaralım. Tanımadığınız kişilerden gelen telefonlarda şüphelendiğiniz anda telefonu kapatın. Konuşmayın, konuşma ne kadar uzun sürerse sizi kandırabiliyor" dedi.

Vali Seymenoğlu, toplantı sonrası 2007 yılında Jandarma Uzman Çavuş olarak görev yaptığı Mardin'in Dargeçit ilçesi kırsalında el tapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu bir bacağını kaybeden Gazi Cemal Özmen'i ziyaret etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı