Ataşehir İstanbul - Ataşehir'de dört yolda yaşanan kazalar kamerada

İstanbul - Ataşehir'de dört yolda yaşanan kazalar kamerada

Paylaş
İstanbul - Ataşehir'de dört yolda yaşanan kazalar kamerada

İstanbul - Ataşehir'de dört yolda yaşanan kazalar kamerada

Cengiz ÇOBAN-Oğuzhan CİN-İsa ALMAÇAYIR/İSTANBUL,(DHA)- ATAŞEHİR'de sık sık trafik kazasının meydana geldiği dört yol kavşağında yaşanan kazalar güvenlik kamerasına yansıdı. Vatandaşlar dört yolda sürekli kazaların meydana geldiğini belirterek, yetkililerin bir an önce önlem almasını istedi.

Haberin Devamı

Kazalar, son bir hafta içinde İnönü Mahallesi, Kartal Caddesi ile Alpkaya Caddesi'nin bulunduğu dört yol kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, dört yolda sürücülerin dikkatsiz araç kullanmaları, trafik levhalarına uymamaları ve hızlı araç kullanmaları gibi nedenlerden dolayı art arda kazalar yaşandı. Kazaların bazıları hasarla atlatılırken, bazı kazalarda ise yaralananlar oldu. Çevredeki vatandaşlar ve esnaf yaşanan kazalara isyan ederken, yetkililerin önlem almasını istedi. Kazalar bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

"ÖLÜMLÜ BİR KAZA OLDUKTAN SONRA MI ÖNLEM ALINACAK"

Mahalle sakini Metin Mizikoğlu, “Sürekli burada haftada 1-2 gün kaza oluyor. Dünkü kazada da arkadaş yaralandı, hastaneye kaldırıldı. Belediyeye sürekli yazıyoruz; tümsek, kasis yapmaları için. Sonuç alamadık bir türlü. Allah korusun, ölümlü bir kaza olduktan sonra mı önlem alacaklar bilemiyorum. Bu dört yolda kimse frene basarak geçmiyor, fren kullanmadan geçiyorlar. Yetkililerden bir önlem almalarını istiyoruz " diye konuştu.

Haberin Devamı

"KASİS YA DA TÜMSEK YAPMAK ÇOK MU ZOR"

Caddede iş yeri bulunan Sercan Kahraman, “Buradaki kazalarda ufak kazalar olmuyor, büyük hasarlı kazalar oluyor. Dünkü kaza da yaralanan oldu. Kasis ya da tümsek yapmak çok zor bir şey değildir herhalde. Hep dört yol ağzında yaşanıyor kazalar" dedi. Yunus Aydoğdu ise, “Burada devamlı kazalar oluyor. Burada esnaf olarak yardıma gidiyoruz. İş yerindeki arabalara zarar veriyor yaşanan kazalar. Acil çözüm bulunmasını istiyoruz “dedi.

Görüntü Dökümü

Güvenlik kamera görüntü

-Dört yolda yaşanan kazalar

Cep telefonu görüntüsü

-Yaşanan yaralamalı kaza

-Yaralının ambulansa binmesi

-Kazaya karışan araçlar

Aktüel

-Caddeden görüntü

-Vatandaşlar ile röp

-Dur trafik işareti

-Genel ve detay görüntüler