Beşiktaş Bağcılar'da döviz satış bürosundaki soygun kamerada

Bağcılar'da döviz satış bürosundaki soygun kamerada

Paylaş
Bağcılar'da döviz satış bürosundaki soygun kamerada

Bağcılar'da döviz satış bürosundaki soygun kamerada

Ali AKSOYER / İSTANBUL, (DHA)- BAĞCILAR’da bir döviz satış bürosuna girerek silah tehdidi ile bankonun üzerinde bulunan paraları alıp kaçan iki şüpheli polis tarafından yakalandı. İki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilirken, soygun anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Haberin Devamı

Bağcılar’da 5 Mart Salı günü saat 19.40 sıralarında döviz satış bürosuna gelen iki kişi bir anda silahlarını çıkardı. Şüpheliler, bankonun üzerinde bulunan paraları yanlarında getirdikleri poşete koyduktan sonra olay yerinden ayrıldılar. Polis, soygun olayı üzerine harekete geçerek soruşturma başlattı. Soygun anının iş yeri kameralarına yansıdığı tespit edildi. Görüntülerde, şüphelilerin içeri girdikten hemen sonra silahlarını çektikleri ardından birkaç dakika içinde bankonun üzerinde bulunan paraları alarak kaçtıkları anlar yer aldı.

Ekipler, güvenlik kamera görüntülerini takip ederek kısa sürede şüphelilerin kimliğini tespit etti. Şüpheliler Hasan Ali D. (23) ve Eyüp A. (24) gözaltına alındı. Gasp Büro Amirliğine getirilen şüphelilerden Hasan Ali D.’nin daha önceden 6 suç kaydı bulunduğu ve silahla tehdit suçlamasıyla polis tarafından arandığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler çıkarıldıkları adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.