Beşiktaş Önce sandığa sonra boğazın soğuk sularına

Önce sandığa sonra boğazın soğuk sularına

Paylaş
Önce sandığa sonra boğazın soğuk sularına

Önce sandığa sonra boğazın soğuk sularına

Hasan YILDIRIM / İSTANBUL, (DHA)- Yerel seçimde oyunu kullanan vatandaşlar sahillere akın etti. Kimi balık tutarken kimi de sahilde yürüyüş yaptı. Bazıları da kendini boğazın serin sularına attı.

Haberin Devamı

Güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde oylarını kullandıktan sonra sahillere akın etti. Kimi balık tutarken kimi de sahilde yürüyüş yaptı. Bazıları da kendini boğazın serin sularına attı.

"OYUMU KULLANDIM YÜZMEYE GELDİM"

Oyunu kullandıktan sonra boğaza yüzmeye gelen Selahattin Savaş, "Sabah oyumu kullandım. Hava güzel, güneşli geldim denize giriyorum. Keyfini çıkarıyorum. Hava tahminlerine bakıyorum, hava güzelse denize giriyorum. Mart ayındayız ama biz alışkınız. Yaz kış denize giriyoruz. Deniz suyu da yavaş yavaş ısınıyor" dedi.

Sahilde balık tutan Hüseyin Durmuş, "Oyumuzu kullandık. Ramazan dolayısıyla başka gidecek yer yok. Biz de balığa geldik. Ne tutarsak karımızdır. Bugün balık var. Benim takım ufak ama iki kişiye yetiyor" diye konuştu.

Haberin Devamı

"BUGÜN BEREKETLİ ŞANSLI GÜNÜMÜZDEYİZ"

Sultangazi'den Bebek Sahiline balık tutmaya gelen Turgut Can, "Oyumu kullandım sahile geldim balık tutuyorum. Bugün bereketli şanslı günümüzdeyiz. Deniz bizi boş bırakmadı rızkımızı çıkardık. Kovalarımız doldu" şeklinde konuştu.