İstanbul Beyoğlu Belediyesi ‘Ortak Akıl Buluşmaları’ düzenleyecek

Beyoğlu Belediyesi ‘Ortak Akıl Buluşmaları’ düzenleyecek

Paylaş
Beyoğlu Belediyesi ‘Ortak Akıl Buluşmaları’ düzenleyecek

Beyoğlu Belediyesi ‘Ortak Akıl Buluşmaları’ düzenleyecek

İSTANBUL, (DHA)- Beyoğlu Belediyesi, ilçenin geleceğini ilçe sakinleriyle birlikte şekillendirmek amacıyla Ortak Akıl Buluşmaları düzenleyecek. Ortak Akıl Buluşmaları’nın ilki Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’in katılımıyla 25 Mayıs'ta Kültür Sanat ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Beyoğlu Belediyesi, 2025-2029 Stratejik Plan Çalışmaları kapsamında Beyoğlu’nun geleceğini ilçe sakinleriyle birlikte şekillendirmek amacıyla Ortak Akıl Buluşmaları düzenleyecek. Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney katılımıyla gerçekleştirilecek olan buluşmalarda vatandaşlar talep ve önerilerini dile getirecekler.

ORTAK AKILLA BEYOĞLU’NUN 5 YILLIK STRATEJİK PLANLARI OLUŞTURULACAK

Beyoğlu’nun geleceğinin planlanacağı Ortak Akıl Buluşmaları’nın ilki 25 Mayıs Cumartesi günü 10.00-17.00 saatleri arasında Hasköy Kültür Sanat ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Toplantıda not edilecek olan talep ve öneriler konu başlıklarına göre sınıflandırılarak ortak havuzda toplanacak. Buluşmaların devamında sivil toplum kuruluşları ve dernekler gibi ilçedeki tüm kurum ve kuruluşların talep ve önerileri de alınarak halkın tamamının Beyoğlu’nun geleceğinde söz sahibi olması sağlanacak. Ortak Akıl Buluşmaları ile elde edilen veriler doğrultusunda yol haritası belirlenerek Beyoğlu’nun 5 yıllık stratejik planları oluşturulacak.

Haberin Devamı