Fatih İstanbul- Fatih'te iş yerinin deposunda çıkan yangın söndürüldü

İstanbul- Fatih'te iş yerinin deposunda çıkan yangın söndürüldü

Paylaş
İstanbul- Fatih'te iş yerinin deposunda çıkan yangın söndürüldü

İstanbul- Fatih'te iş yerinin deposunda çıkan yangın söndürüldü

Özgür EREN / İSTANBUL, (DHA)- FATİH'te 4 katlı iş merkezinin deposunda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yoğun dumanın çıktığı yangında ölen ya da yaralanan olmazken depoda hasar oluştu.

Haberin Devamı

Süleymaniye Mahallesi Siyavuş Paşa Sokakta bulunan 4 katlı iş merkezinin deposunda saat 11.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanları gören çalışanlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa süre de büyüyen yangın bütün depoyu sardı ve binanın havalandırma boşluğundan yoğun duman çıkmaya başladı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri hem iş merkezinin içerisinde hem de merdiven yardımı ile yangına müdahale etti. Polis ekipleri de iş merkezinin çevresinde güvenlik önlemi alarak sokağı trafiğe kapattı. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucu yangın kontrol altına alındı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken iş merkezinin deposunda hasar oluştu.

Haberin Devamı

Gürbüz Yaman "Depoda çıkmış yangın, depoda da bayağı bir mal varmış. Müdahale ettiler sönmedi ama daha bir yarım sürer gibi. Hediyelik eşya, şemsiye falan varmış. Yaralı falan yok ama hasar var" dedi.

Görüntü Dökümü:

-----------------

(Cep Telefonu)

-Binanın havalandırmasından duman çıkması

-Yoğun duman

(Aktüel)

-İş merkezinden yoğun duman çıkması

-İtfaiyenin söndürme çalışması

-İtfaiye araçlarından görüntü

-Polis ekiplerinden görüntü

-Toplanan kalabalıktan görüntü

-Sokaktan görüntü

-Gürbüz yaman ile röportaj