Sultangazi Sultangazi'de yeni atanan öğretmenler 'Hoşgeldiniz' yemeğinde buluştu

Sultangazi'de yeni atanan öğretmenler 'Hoşgeldiniz' yemeğinde buluştu

Paylaş
Sultangazi'de yeni atanan öğretmenler 'Hoşgeldiniz' yemeğinde buluştu

Sultangazi'de yeni atanan öğretmenler 'Hoşgeldiniz' yemeğinde buluştu

İSTANBUL, (DHA)- Sultangazi Belediyesi, ilçeye Eylül ayında atanan yaklaşık 800 öğretmen için ‘Hoşgeldiniz’ yemeği düzenledi. Etkinlikte, müzik öğretmenleri, arkadaşları için şarkılar söyledi.

Eylül ayında mesleğe adım atarak hayalleri gerçeğe dönüşen genç öğretmenler, Sultangazi Belediyesi’nin düzenlediği Sultangazi’ye Hoşgeldiniz yemeğinde bir araya geldi.

Sultangazi Nikâh Sarayı’ndaki etkinliğe; Sultangazi Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ile eşi Tuba Dursun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Tekbaş ile ilçeye yeni ataması yapılan yaklaşık 800 öğretmen katıldı.

“ÖĞRETMENLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Yemekte konuşma yapan Sultangazi Belediye Başkanı Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Eğitim camiamıza yeni katılan arkadaşlarımıza tüm samimiyetimle ‘hoş geldiniz’ diyorum. Bir insanı yetiştirmek, ona yön vermek, onun hayatına dokunmak belki de hayattaki en kıymetli şeylerden biridir. Sizler sevgi, sabır ve özveriyle bir sarraf titizliğinde çocuklarımızı ince ince işleyerek ortaya paha biçilemeyen bir eser çıkarıyorsunuz. En değerli varlıklarımızı, çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin her daim bütün imkânlarımızla yanındayız. Hepinize mesleğinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Sultangazi Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı da göreve başlayan öğretmenleri tebrik etti. Kaşıkçı, bu uzun yolda öğretmenlere başarılar dileyerek, sohbet etti.

Yemeğin ardından sıra müziğe geldi. İlçedeki okullarda görev alan müzik öğretmenleri, meslektaşlarına keyifli bir akşam yaşattı. Müzik öğretmenleri, arkadaşları için şarkılar söyledi.

Haberin Devamı