Buca İzmir'deki 'Huzur' denetiminde;  47 tutuklama

İzmir'deki 'Huzur' denetiminde;  47 tutuklama

Paylaş
İzmir'deki 'Huzur' denetiminde;  47 tutuklama

İzmir'deki 'Huzur' denetiminde;  47 tutuklama

Kadir ÖZEN / İZMİR, (DHA)-İZMİR'in Buca ilçesinde son 1 haftada yapılan 'Huzur' denetimlerinde, 126'sı çeşitli suçlardan aranan, 7'si uyuşturucu sattığı, 51'i de uyuşturucu kullandığı belirlenen toplam 184 kişi yakalandı. Gözaltına alınan haklarında yakalama kararı bulunan 126 şüpheliden 47'si tutuklandı. Diğer 79 şüpheli ise serbest bırakıldı. Uyuşturucu denetiminde gözaltına alınan şüphelilerin ise polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından son 1 haftada yapılan 'Huzur' denetimlerinde 26 bin 252 kişinin kimlik sorgulaması yapıldı. Denetimlerde, çeşitli suçlardan aranan 126 kişi yakalandı. Polisteki işlemlerin ardından adliyeye bu şüphelilerden 47'si tutuklandı. Diğer 79 şüpheli ise serbest bırakıldı.

UYUŞTURUCU DENETİMLERİ DE YAPILDI
Öte yandan uyuşturucu satıcılarına yönelik de denetimler yapıldı. Bu denetimlerde de uyuşturucu sattığı belirlenen 7 şüpheli ile uyuşturucu madde kullanan ve bulunduran 51 kişi yakaladı. Denetimlerde çeşitli türlerde bir miktar uyuşturucu da ele geçirildi. Şüphelilerin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı