Çeşme Çiftlikköy yeni sahil düzenlemesi ve güneşlenme terasları hizmete girdi

Çiftlikköy yeni sahil düzenlemesi ve güneşlenme terasları hizmete girdi

Paylaş
Çiftlikköy yeni sahil düzenlemesi ve güneşlenme terasları hizmete girdi

Çiftlikköy yeni sahil düzenlemesi ve güneşlenme terasları hizmete girdi

İZMİR, (DHA)-İZMİR'in Çeşme Belediyesi yıllardır atıl durumda olan Çiftlikköy Sahili'ni yeniledi. Vatandaşların güneşlenme teraslarından da denize girebileceği belirtildi.

Cumhuriyet Meydanı'nı yenileme çalışmaları sonrası Çiftlikköy'deki yeni sahil düzenlemesi de tamamladı. Toplam 3 bin metrekare alanda kıyı tasarımı projesinin tamamının Çeşme Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde yapıldığının bilgisini veren Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, projenin sürdürülebilir hizmet anlayışıyla yapıldığının altını çizdi.

'ÇİFTLİKKÖY'E YAKIŞIR BİR SAHİL YAPTIK'
Projeyi kısa sürede tamamlayarak Çeşmeliler'in hizmetine sunduklarını belirten Oran, "Çiftlikköy Sahilimizi yenileyerek ilçemize kazandırdık. Çeşme merkezde yaptığımız gibi sahil boyunca güneşlenme teraslarımız ve oturma alanlarımız, banklarımız Çiftlikköy'e çok yakıştı. Vatandaşlarımız buradan denize de girilebilecek. Yine vatandaşlarımıza hizmet edecek belediye şirketimiz Çeştur'a ait bir kafeteryamız mevcut. Engelli vatandaşlarımızı da düşünerek yenilediğimiz sahil düzenlememiz artık yurttaşlarımızın hizmetinde. Çiftliköy'ümüze hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı