Dikili Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, oğlunun nikahını kıydı

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, oğlunun nikahını kıydı

Paylaş
Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, oğlunun nikahını kıydı

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, oğlunun nikahını kıydı

DİKİLİ (İzmir), (DHA)-İZMİR'in Dikili ilçesi Belediye Başkanı Adil Kırgöz, oğlu Ümit Kırgöz'ü Feyza Çetinkaya ile evlendirdi, nikahı da kendisi kıydı. Düğünde, genç çift ilk danslarını Onur Akın'ın seslendirdiği 'Seviyorum Seni' şarkısıyla yaptı.

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz'ün oğlu Ümit Kırgöz ile Feyza Çetinkaya'nın Dikili Park Arena'daki düğünü çok sayıda belediye başkanları ve siyasetçiler başta olmak üzere çeşitli kesimlerden çok sayıda davetliyi bir araya getirdi. Düğünde genç çiftin nikah şahitliğini CHP Parti Mecliis Üyesi Muharrem Erkek, CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer, CHP İzmir Milletvekilleri Rıfat Nalbantoğlu, Murat Bakan, Mahir Polat, Deniz Yücel, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Özuslu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in eşi Neptün Soyer yaptı. Çiftin nikahını Belediye Başkanı Adil Kırgöz, kıydı. Genç çift, ilk danslarını Onur Akın'ın seslendirdiği 'Seviyorum Seni' şarkısıyla yaptı.

Oğlunun nikahı kıyan Belediye Başkan Adil Kırgöz, "Hayatımın en özel anlarından birini yaşıyorum.  Bugün hem bir baba hem de bir belediye başkanı olarak oğlumuz Ümit ile ailemize katılan kızımız Feyza'nın nikahını kıydım. Kırgöz ailesi olarak büyük mutluluk ve gurur içindeyiz. Kıymetli evlatlarımıza bir ömür boyu sağlık ve mutluluklar diliyor, sevincimize ortak olan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Düğünde, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ve Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan de Kırgöz Ailesi'ni yalnız bırakmadı.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı