Dikili Dikili'de Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi kapılarını açıyor

Dikili'de Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi kapılarını açıyor

Paylaş
Dikili'de Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi kapılarını açıyor

Dikili'de Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi kapılarını açıyor

İZMİR, (DHA)-İZMİR'in Dikili Belediyesi öz kaynakları ile yapımı tamamlanan Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi, 27 Eylül'de kapılarını açıyor. Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılına yakışan Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'mizi güzel Dikili'mize kazandırarak ilçemizdeki önemli bir eksikliği daha gidermiş olduk. Mutluyuz ve gururluyuz" dedi.

Cumhuriyet Mahallesi 304 Sokak'ta konumlanan 4395 metrekare alana inşa edilen alt katı ticari alan olup giriş kısmında açık amfi, üst katında 339 kişi oturma kapasiteli konferans salonu, fuaye alanı ve çok amaçlı salon bulunan kültür merkezi Dikili'nin sosyal ve kültürel yaşamına nefes olacak. 27 Eylül saat 15.00'de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz'ün açılış konuşmaları ile başlayacak program kapsamında Özlem Kalmaz ve Nuri Aslan'ın eserlerinin yer alacağı resim sergisi açılışı gerçekleşecek ardından piyano sanatçısı Gülsin Onay ve keman sanatçısı Erkin Onay resital sunacak.

'DİKİLİ'MİZDE BÜYÜK BİR EKSİKLİĞİ DAHA GİDERDİK'
Göreve geldiği günden bu zamana kadar söz verdiği projelerden birini daha hayata geçirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadığını dile getiren Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, "Festivaller, kültürel ve sanatsal etkinliklerle bütünleşen ilçemizin en büyük eksikliği kültür merkezinin olmamasıydı. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılına yakışan Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'mizi güzel Dikili'mize kazandırarak ilçemizdeki önemli bir eksikliği daha gidermiş olduk. Mutluyuz ve gururluyuz. Tüm vatandaşlarımızı 27 Eylül Çarşamba günü gerçekleştireceğimiz açılış programımıza davet ediyorum" diye konuştu.(DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı