Karşıyaka Başkan Ünsal'ın ilk ziyareti Zübeyde Hanım'a

Başkan Ünsal'ın ilk ziyareti Zübeyde Hanım'a

Paylaş
Başkan Ünsal'ın ilk ziyareti Zübeyde Hanım'a

Başkan Ünsal'ın ilk ziyareti Zübeyde Hanım'a

İZMİR, (DHA)-KARŞIYAKA Belediye Başkanı seçilen Behice Yıldız İşçimenler Ünsal ilk mesai gününde, Zübeyde Hanım Anıt Mezarı'nı ziyaret etti. CHP İlçe Başkanı Levent Güçlü ve meclis üyeleriyle birlikte anıt mezara çiçek bırakan Ünsal, "Atamızın bize en büyük emaneti olan Zübeyde Hanım'a ve Onun aziz hatırasına her zaman sahip çıkacağız" dedi.

Haberin Devamı

İzmir'deki 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, Behice Yıldız İşçimenler Ünsal Karşıyaka Belediye Başkanı seçildi. Ünsal, sabah saatlerinde, ilk mesai gününde Zübeyde Hanım Anıt Mezarı'nda, belediye meclis üyeleriyle birlikte saygı duruşunda bulundu. Toplu olarak anıt mezara çiçek bırakıldı.

'ONLARIN MANEVİ GÜCÜYLE BÜYÜYECEĞİZ'

Karşıyaka Belediye Başkanı Behice Yıldız İşçimenler Ünsal, "5 yıl boyunca Atatürk'ün izinde ve Cumhuriyet değerlerine bağlı olarak halka hizmet edeceğiz. Üzerimize aldığımız sorumluluğun farkındayız. Bu nedenle, meclis üyelerimizle birlikte mesaimizin ilk gününe Atamızın Karşıyaka'mıza en büyük emaneti olan annesi Zübeyde Hanım'ın kabrini ziyaret ederek başladık. Bizlere açtıkları yolda, onların manevi gücüyle emin adımlarla ilerleyeceğiz" dedi.(DHA)

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLI