Kemalpaşa Özgür Özel İzmir'de iftara katıldı

Özgür Özel İzmir'de iftara katıldı

Paylaş
Özgür Özel İzmir'de iftara katıldı

Özgür Özel İzmir'de iftara katıldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'nın ardından İzmir programı kapsamında Kemalpaşa'da iftara katıldı.

Haberin Devamı

Programa CHP İzmir milletvekilleri Murat Bakan, Sevda Ertan Kılıç, Yüksel Taşkın, Rahmi Aşkın Türeli, CHP Kemalpaşa Belediye başkan adayı Mehmet Türkmen, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. İftar programında konuşan Özel, "Mehmet Türkmen bütün CHP'li belediye başkanları gibi seçildiği gün yakasındaki parti rozetini çıkartacak, Türk bayrağını rozet olarak yakasına takacak, tüm siyasi görüşlerden Kemalpaşalılara eşit ve ayrımsız hizmet sunacak" dedi.

'KEMALPAŞA'NIN HER TÜRLÜ İSTEĞİNDE SONUNA KADAR ARKANIZDA DURACAĞIZ'

Mehmet Türkmen'in belediye başkanlığında yeni bir isim olmadığını dile getiren Özel, "Yıllarca belde belediye başkanlığı görevi yapmış, belde belediyesi kapandıktan sonra siyaseti bırakmamış, son 5 yıldır Kemalpaşa'da belediye meclisinde görev yapmış, son derece deneyimli, tecrübeli bir isim" diye konuştu.

Haberin Devamı

'BAYRAM SONRASI KEMALPAŞA'DA FEN LİSESİ AÇILACAK'

Mehmet Türkmen'in geçen günlerde kendisini bir fen lisesi açılışına çağırdığını aktaran Özel, "Biraz önce kızını gördüm. Geçmişte bir kazada oğlunu kaybetti, onun anısına Kemalpaşa'ya bir fen lisesi kazandırdı. Onun açılışını yapmak istedi ancak birileri seçim kanunlarını, anayasayı hiçe saysa da devletin bütün imkanlarını kullanarak propaganda yapsalar da seçim kanunu gereğince son 10 günde bu tip açılışlar yasak olduğu için, bunu doğru bulmadık. Her ne kadar bütün parasını kendi cebinden verse de okul açılışı olduğu için ileri tarihe bıraktık. Biraz önce sözleştik, bayramdan sonra kendisi Kemalpaşa belediye başkanı sıfatını taşıdığı süreçte günü kararlaştıracağız ve okulu sizlerle birlikte açacağız" diye konuştu.

Öte yandan Özel, kalabalıkta ailesini kaybeden bir kız çocuğunu annesiyle buluşturdu.

Seza Nur ALPDÜNDAR/ İZMİR, (DHA)