Kınık Kınık'ta Türk Polis Teşkilatı'nın 178'inci yılı kutlandı

Kınık'ta Türk Polis Teşkilatı'nın 178'inci yılı kutlandı

Paylaş
Kınık'ta Türk Polis Teşkilatı'nın 178'inci yılı kutlandı

Kınık'ta Türk Polis Teşkilatı'nın 178'inci yılı kutlandı

İZMİR, (DHA)-TÜRK Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 178'inci yıl dönümü nedeniyle düzenlene törende İzmir'in Kınık ilçesindeki Atatürk büstüne çelenk sunuldu.

10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Kınık Hükümet Konağı önünde dün tören düzenlendi. Tören Kınık İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan ekipler ve İlçe Emniyet Müdürü Kamil Özkal'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı. Ardından Şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu. Çelenk sunma törenine Kınık İlçe Jandarma Komutanı Oral Kaymak da katılım sağladı. Kınık İlçe Emniyet Müdürü Kamil Özkal, tören alanında bulunan emniyet teşkilatı görevlilerinin polis haftasını kutlayıp, "Hatasız, kazasız ve hayırlı görevler" dileğinde bulundu.
Çelenk sunma programının ardından ramazan ayı münasebetiyle tüm ilçe emniyet, ilçe jandarma, emekli personeller ve aileleri Kınık Belediyesi'nin Öğretmenevi'nde hazırladığı iftar programına katılım sağladı. İftar programına ney dinletisi ve semazen gösterimi eşlik etti.

Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, iftar programındaki konuşmasında, "178 yıldır olduğu gibi gece gündüz demeden görevi başında özveriyle faaliyet gösteren tüm emniyet teşkilatının 10 Nisan Polis Haftası'nı kutluyorum ve bu yıl ramazan ayı münasebetiyle bir araya gelerek bu mübarek ayın bereketini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ramazan ayınızı mübarekler, ailenizle birlikte nice bayramlar görmenizi dilerim. Sağ olun, var olun" dedi.
Başkan Doğruer, programın sonunda emekliye ayrılmış olan polis memurlarına plaket takdim edip, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.(DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı