Menemen Aydın Pehlivan: Menemen'de kimse kaybetmeyecek

Aydın Pehlivan: Menemen'de kimse kaybetmeyecek

Paylaş
Aydın Pehlivan: Menemen'de kimse kaybetmeyecek

Aydın Pehlivan: Menemen'de kimse kaybetmeyecek

MENEMEN (İzmir), (DHA)-CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı aday tanıtım toplantısında AK Parti'nin Menemen Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Aydın Pehlivan, kent girişinde binlerce kişi tarafından meşalelerle, sevgi gösterileri ve bayraklarla karşılandı. Yağmura rağmen alanı dolduran coşkulu kalabalığa seslenen Pehlivan’ın ilk sözleri, “Menemenli hemşehrilerimiz müsterih olsunlar öyle bir kazanacağız ki kimse kaybetmeyecek. Seçimden sonra bize oy vermeyenler dahi yapacağımız hizmetleri gördükçe iyi ki ‘Siz kazandınız’ diyecekler. Birlikte kendimizin ve kentimizin aydınlık geleceğine sahip çıkmaya devam edeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün, Halkapınar Spor Salonu'nda İzmir’in Cumhur İttifakı belediye başkan adaylarını açıkladı. Cumhur İttifakı’nın Menemen adayı, Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan oldu.  3 yılı aşkın süredir başkanvekili olarak hizmet ettiği Menemen’e belediye başkan adayı gösterilen Pehlivan, yağmura rağmen Menemen Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran binlerce Menemenli tarafından Türk bayrakları, pankartlar ve sloganlarla karşılandı. Pehlivan, meydanda kendisi için hazırlanan platformdan halka seslendi.

'MENEMENİMİZ, İZMİR'İN PARLAYAN YILDIZI OLDU'

Kalabalığa Nazım Hikmet'in 'Davet' isimli şiiriyle hitap eden Pehlivan, “Bundan yaklaşık 3 yıl önce hep birlikte bir yolculuğa başladık. O gün söylediğimiz 2 şey vardı. Menemen ve Menemenli her şeyin en iyisini hak ediyor. İzmir’de, Karşıyaka’da, Konak’ta ne varsa Menemen’de de olacak. Geldiğimiz noktada bu sözlerimizi tutmuş olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Bugün Menemenimiz, İzmir'in arka mahallesi olmaktan kurtulup İzmir'in parlayan yıldızı oldu. İnanın bunu hep birlikte başardık. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi, 'Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır.' Bizler de 3 yıldır güzel ilçemizde tam olarak bu anlayışla çalıştık, çalışıyoruz. Cumhuriyetimizin 2'nci asrına 'Türkiye Yüzyılı' iddiası ile başladık. Türkiye yüzyılı belediyeciliğinin fragman niteliğindeki küçük bir örneğini Menemen’imizde sergiledik. Şimdi ise tüm Türkiye’de hayata geçirmeye hazırız" dedi.

Menemen'i tüm İzmir’de konuşulan, gıpta edilen bir ilçe haline getirdiklerini vurgulayan Pehlivan, "Eğitim, ulaşım, alt ve üst yapı yatırımlarımız ile Menemen'i gerçek bir marka kent haline getirdik. Milletin emanetine sonuna kadar sahip çıktık. Kimseyi ötekileştirmedik, kimseyi ayrıştırmadık. 'Şu bölgeye çivi dahi çakmam' diyenlerden olmadık. 'Ona var, sana yok' demedik. 'Bu bana oy verdi, bu oy vermedi' asla demedik. Her mahallemize, her hemşehrimize eşit ve yüksek kalitede hizmet götürdük" diye konuştu.

'MENEMEN'İN KAYBEDECEK TEK BİR DAKİKASI BİLE YOK'

Bugün yeni bir yolculuğun arifesinde olduklarını ifade eden Pehlivan, şöyle devam etti:

"3 yıl önce olduğu gibi bugün de kendimi sizlere emanet ederek bu yolculuğa başlıyorum. Menemen'in kaybedecek tek bir dakikası bile yok. 'Menemen'e bir kütüphane yetmez, iki kütüphane yapalım' diyoruz. 'Gençlerimize iş imkanı sağlamak için serbest bölgeyi büyütmemiz yetmez, organize sanayi bölgesi de yapalım' diyoruz. 'Seyrek'te üniversite olması yetmez, merkezde kız ve erkek öğrenci yurtları, yeni fakülteler de olsun' diyoruz. Her mahallemizde çocuklarımız için parklar, halı sahalar, voleybol ve basketbol sahaları yapmaya, kadınlara, gençlere sahip çıkmaya, güzel kentimize hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Menemenli hemşehrilerimiz müsterih olsunlar öyle bir kazanacağız ki kimse kaybetmeyecek. Ve seçimden sonra bize oy vermeyenler dahi yapacağımız hizmetleri gördükçe iyi ki ‘'Siz kazandınız' diyecekler. Bu kent bizim. Bu seçim bizim. Birlikte kendimizin ve kentimizin aydınlık geleceğine sahip çıkmaya devam edeceğiz. Çünkü sizler her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz, en iyilerle de buluşturmaya devam edeceğiz."(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı