Menemen Menemen Belediyesi Halil Alkaya Spor Tesisi törenle hizmete açıldı

Menemen Belediyesi Halil Alkaya Spor Tesisi törenle hizmete açıldı

Paylaş
Menemen Belediyesi Halil Alkaya Spor Tesisi törenle hizmete açıldı

Menemen Belediyesi Halil Alkaya Spor Tesisi törenle hizmete açıldı

MENEMEN (İzmir), (DHA)-MENEMEN Belediyesi Halil Alkaya Spor Tesisi, törenle hizmete açıldı. Açılışta konuşan Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, "Sağlıklı yaşam mottosuyla açtığımız fitness center tesisimiz, ilçemize değer katacak" dedi. Açılışa katılan IFBB PRO atlet- Milli Sporcu Mustafa Yıldız da tesiste her ayrıntısının düşünüldüğünü söyledi.

Haberin Devamı

Mart ayı boyunca 460 metre uzunluğunda battı çıktı, Türkiye'nin en büyük tematik çocuk köyü, Kent Gözü Rekreasyon Alanı gibi projeler başta olmak üzere birçok dev projenin açılışını yapacak olan Menemen Belediyesi, ayın ilk açılışını spor alanında yaptı. Bölgenin en büyük fitness center tesislerinden biri olarak hizmete giren Menemen Belediyesi Halil Alkaya Spor Tesisi için gerçekleştirilen açılış törenine yoğun katılım oldu.Modern tasarımıyla tamamı kapalı 2 bin metrekarelik alanda kondisyon aletleri, basketbol ve voleybol sahası, pilates, sauna, vitamin bar, modern soyunma odaları gibi donanımların yer alan Menemen Belediyesi Halil Alkaya Spor Tesisi'nin açılışında konuşan Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, "Her şeyin en iyisini Menemen ve Menemenli hemşehrilerim ile buluşturuyoruz" dedi. Başkan Pehlivan, "Bir kent için sağlıklı ve düzenli spor yapmak o kentin yaşam kalitesinin de bir göstergesidir. Çünkü spor yapmak, insanın ruhunu arındırır, kendisini dinlemesine, anlamasına da yardımcı olur. Bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz Fitness Center salonumuz, sadece bir spor salonu değil, aynı zamanda sağlıklı ve mutlu Menemen'in de sembolüdür. Tesisimiz, her yaş grubundan vatandaşımızın dilerse profesyonel bir branşta spor yapabileceği, dilerse düzenli spor yapma imkanı bulabileceği, en son geliştirilmiş ekipmanlarla dizayn edilmiş bir spor kompleksidir. Sağlıklı yaşam mottosuyla açtığımız fitness center tesisimiz, ilçemize değer katacak. Tesisimizin kentimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Açılışlarımıza başladık" dedi.

Haberin Devamı

Açılışa kendisi gibi milli sporcu olan eşi Gülşah Yıldız’la birlikte açılış törenine katılan IFBB PRO atlet Mustafa Yıldız da tesiste her ayrıntısının düşünüldüğünü söyledi.(DHA)

FOTOĞRAFLI