Menemen Menemen'deki iki park restoran ve kafeteryaya kavuşuyor

Menemen'deki iki park restoran ve kafeteryaya kavuşuyor

Paylaş
Menemen'deki iki park restoran ve kafeteryaya kavuşuyor

Menemen'deki iki park restoran ve kafeteryaya kavuşuyor

MENEMEN (İzmir), (DHA)-İZMİR'in Menemen ilçesindeki Kent 2 Cumhuriyet Parkı'na ve Menemen Şehir Parkı'na belediye tarafından kazandırılacak birer restoran ve kafeterya inşaatları sürüyor. Projeler hakkında bilgi veren Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, “Amacımız, ilçemizi sadece fiziksel olarak değil aynı zamanda sosyal açıdan da zenginleştirmek ve güçlendirmektir. Çünkü, hemşehrilerimiz her şeyin en iyisini hak ediyor" dedi.

Menemen Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı hizmet seferberliğine sosyal tesisler kazandırarak devam ediyor. Bu kapsamda Kent 2 Cumhuriyet Parkı'na ve Menemen Şehir Parkı'na modern ve kaliteli birer restoran ve kafeterya inşa ediliyor. 880 metrekare alan üzerine inşa edilen Menemen Şehir Restoran'ın ilçeye nefes aldıran bir mekan olacağı bildirildi. Tesisin sadece yemek yemek için değil, aynı zamanda aileleriyle kaliteli zaman geçirmek isteyenler için ideal bir ortam sunacağı da belirtildi. Menemen Şehir Restoran'ın, engelli dostu tasarıma sahip olacağı kaydedildi. Restoranın iç kısımdaki düzenlemelerin, engellilerin rahatça dolaşabilecekleri ve hizmet alabilecekleri bir ortam sunacak şekilde düşünüleceğine dikkat çekildi. Restoranda bebek bakım odası ve ibadet odası da yer alacak.

Toplam 730 metrekare olacak Kent 2 Restoran ve Kafeterya'nın ise yenilikçi tasarımı ve iç mekan yeşillendirmeleriyle vatandaşların beğenisine sunulacak. Bu sayede, misafirlerin hem lezzetli bir yemek deneyimi yaşarken hem de rahatlatıcı bir ortamda dinlenme fırsatı bulacağı ifade edildi.

'YEREL LEZZETLERİMİZİ VE KÜLTÜRÜMÜZÜ TANITACAĞIZ'

İki sosyal tesisin de Menemen'e çok yakışacağını ifade eden Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, “Menemen'imize kazandıracağımız iki tesisimiz de, ilçemizin kültürel ve sosyal hayatına yeni bir soluk getirecek. Hemşehrilerimizin bir araya gelmelerini, hoşça vakit geçirmelerini sağlayacak ve kucaklaşmalarına zemin oluşturacaktır. Amacımız, ilçemizi sadece fiziksel olarak değil aynı zamanda sosyal açıdan da zenginleştirmek ve güçlendirmektir. Ayrıca, bu sosyal tesislerimiz aracılığıyla yöresel lezzetleri ve kültürümüzü daha geniş kitlelere tanıtma fırsatı bulacağız. Çünkü, hemşehrilerimiz her şeyin en iyisini hak ediyor. Menemenlileri en iyilerle de buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

...

Haberin Devamı