Urla Kalp krizinden ölen üniversiteli Gökçe anıldı

Kalp krizinden ölen üniversiteli Gökçe anıldı

Paylaş
Kalp krizinden ölen üniversiteli Gökçe anıldı

Kalp krizinden ölen üniversiteli Gökçe anıldı

Bahri KARATAŞ / URLA (İzmir), (DHA)- İZMİR'in Urla ilçesinde, yalnız yaşadığı evinde kalp krizinden hayatını kaybettiği belirlenen İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) Mimarlık Fakültesi son sınıf öğrencisi Gökçe Bebeci (25), üniversite yönetimi ve arkadaşları tarafından anıldı. Bebeci'nin 4 yıla yakın ders aldığı bölümdeki anma töreninde duygu dolu anlar yaşandı.

Olay, 6 Ocak'ta 14.30 sıralarında Zafer Caddesi Sıra Mahallesi 99 numaradaki binanın zemin katında meydana geldi. İzmir Yüksek Teknoloji (İYTE) Mimarlık Fakültesi son sınıf öğrencisi Gökçe Bebeci'den haber alamayan, sınıf arkadaşları durumu 112'ye bildirdi. İhbar üzerine Bebeci'nin yalnız yaşadığı eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Çilingir yardımıyla eve giren ekipler, Gökçe Bebeci'nin cansız bedeniyle karşılaştı. Yapılan ön otopside, Bebeci'nin vücudunda herhangi bir darp, cebir ve delici alet yarası tespit edilmedi. Savcının incelemesinin ardından, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bebeci'nin cesedi otopsi yapılması için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bebeci'nin İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsisinde, ilk tespitlere göre kalp krizinden hayatını kaybettiği belirtildi. Bebeci'nın otopsinin ardından ailesine teslim edilen cenazesi ailesinin yaşadığı Aydın'ın Karacasu ilçesine götürülüp, toprağa verildi.

ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) Rektörü Prof.Dr. Yusuf Baran,önderliğinde hayatını kaybeden Gökçe Bebeci için Mimarlık Fakültesi'nde bir anma töreni düzenlendi.Törene, Rektör Baran'ın  yanı sıra Mimarlık Fakültesi akademisyenleri ve Gökçe'nin arkadaşları katıldı. Anma töreninde konuşan Prof. Dr. Yusuf Baran, "Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden sevgili öğrencimiz Gökçe Bebeci için Mimarlık Fakültemizde bir anma töreni düzenledik. Aramızdan ayrılışıyla bizleri derin bir üzüntüye boğan sevgili Gökçe’ye bir kez daha Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum " dedi .

Duygu dolu anların yaşandığı törende, Gökçe Bebeci'nin çizimleri barkovizyonda tek tek gösterildi. Arkadaşları, onunla yaşadıkları anıları anlatırken gözyaşları döktü.(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberin Devamı