Urla Kızılay Urla' ya hediyelik eşya kategorisinde iki mansiyon ödülü

Kızılay Urla' ya hediyelik eşya kategorisinde iki mansiyon ödülü

Paylaş
Kızılay Urla' ya hediyelik eşya kategorisinde iki mansiyon ödülü

Kızılay Urla' ya hediyelik eşya kategorisinde iki mansiyon ödülü

Bahri KARATAŞ / URLA ( İzmir), ( DHA)-TÜRK Kızılay Urla Şubesi, Seferihisar İlçesinde düzenlenen 23. Mandalina Festivali'nde, hediyelik eşya kategorisinde mansiyon ödülüne layık görüldü.

Seferihisar'da geçen 10 Aralık'ta düzenlenen 23. Seferihisar Mandalina Şenliği'ne, Urla Kızılay 'Engelsiz Yürekleri' ve annelerinin hazırladığı ürünler ile hediyelik eşya kategorisinde yarışmaya katıldı. İki ürün jüri üyelerinin beğenisine sunuldu. Mandalina yoğurt mayalama yastığı ve 'Mandalina Ağacı' mansiyon ödülüne layık görüldü. Ödül kazanan 'Mandalina Ağacı' Engelsiz Yürekler tarafından Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetiskin' e hediye edildi. İsmail Yetişkin, kendisine hediye edilen ödüllü ürün için çocuklara teşekkür edip, "Sizleri Turuncu Festivalde görmekten çok mutluyuz. Her yıl birlikte olmak ve bu sahnede farkındalığı yaratmak turuncuya değer katıyor .İyi ki varsınız, çocuklar bu hediye benim için çok değerlidir " dedi.

Türk Kızılay adına konuşan Şube Başkanı Nurgül Saltık, "23.Seferihisar Mandalina şenliğinde, Engelsiz Yüreklerin ve annelerinin yaptıkları ürünlerle standımızı açtık. Bu yılda Aynur Ünsel hocamızın önderliğinde 'Engelsiz Urla ve Kızılay Kadın Urla'nın 'birlikteliği ile birbirinden güzel çalışmalar üretildi. Kızılay faaliyetlerimizi anlatarak gönüllü kazanımı yaptığımız ve kadın, engelsiz ve genç birimlerimizin destekleri ile birlik beraberlik içinde bir festival yaşadık. Urla'ya mansiyonla dönmekten çok mutluyuz "dedi.(DHA)


FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı