Urla 'Mis kokulu tuvalet' yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor

'Mis kokulu tuvalet' yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor

Paylaş
'Mis kokulu tuvalet' yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor

'Mis kokulu tuvalet' yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor

Bahri KARATAŞ /URLA(İzmir), (DHA)-İZMİR'in Urla ilçesinde daha önce çiçeklik yapan Ahmet Çınar, işletmesini aldığı tarihi Malgaca Çarşısı'ndaki tuvaleti çiçeklerle, yağlı boya tabloları ve antika eşyalarla süsleyip, 'Mis kokulu tuvalet' tabelası astı. Görüntüsüyle yerli ve yabancı turistlerin dikkatini çeken tuvalet, çarşının ilgi odağı oldu.

Urla'da yaşayan ve daha önce çiçekçi dükkanı işleten Ahmet Çınar, Urla Belediyesi'nin kiraya çıkardığı tarihi Malgaca Çarşısı'ndaki tuvaletin işletmesini girdiği ihalede en yüksek teklifi verip, aldı. Ailece tuvaleti işletmek için kolları sıvayan Çınar, ikisi kadın üç tuvaleti süsleyip, 'Mis kokulu tuvalet' tabelası astı. Tuvaleti çiçeklerle, ünlü şarkıcıların resimleriyle, yağlı boya tabloları ve antika eşyalarla süsleyen Çınar, müzik yayını gerçekleştirdiği tuvaletlere kişisel bakım ürünleri de yerleştirdi.
Görüntüsüyle yerli ve yabancı turistlerin dikkatini çeken tuvalet, çarşının ilgi odağı oldu. Müşterilerin rahat etmesi için tüm detayları en ince ayrıntısına kadar düşündüğünü dile getiren Çınar, her müşteriden sonra tuvaletlerin temizlendiğini belirtti.

'TUVALETLERİ GÖREN ŞAŞIRIYOR'
Tuvaleti gören müşterilerin şaşırdığını ifade eden Çınar, "Görsel olarak güzel olan tuvaletlerin aynı zamanda da temiz olmasını istiyoruz. Her müşteriden sonra temizliğini yapıyoruz. İçeriden çıkan müşteriler, böyle bir hizmet verdiğimiz için teşekkür edip, memnun ayrılıyor. Çıkan müşterilere kolonya ikram ediyoruz. Böyle tuvalet başka yerde yok. İşimi çok seviyorum ve herkesin memnun olması beni mutlu ediyor. Urla'da böyle bir yeri işlettiğim için mutluyum. Ücretimiz ise 5 TL" dedi.  

Müşterilerden İhsan Savran, "Daha önce böyle bir tuvalet görmedim. Her tarafı çiçeklerle bezeli. İnsanın tuvaletten çıkası gelmiyor. Böyle temiz ve görseli güzel bir tuvalette hizmet veren işletme sahibine teşekkür ediyorum" dedi.

Müşterilerden Alev Kayademir Akça ise "Çoğu evin tuvaletinden bile daha steril ve daha güzel görünüyor. İçim rahat bir şekilde tuvalete girdim. Kendi evimdeymişim gibi hissettim. İşini severek yapan insan kendini her yerde belli ediyor" diye konuştu.(DHA)

FOTOĞRAF

Haberin Devamı