Urla Urla Sahne'de zeytin ağaçları arasında sonbahar keyfi

Urla Sahne'de zeytin ağaçları arasında sonbahar keyfi

Paylaş
Urla Sahne'de zeytin ağaçları arasında sonbahar keyfi

Urla Sahne'de zeytin ağaçları arasında sonbahar keyfi

İZMİR, (DHA)-İZMİR'in Urla ilçesinde, 20 dönüm arazi üzerinde konumlu olan Urla Sahne, zeytin ağaçları arasındaki sakin doğasında, huzur dolu bir sonbahar keyfi sunarak misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Urla Sahne, sonbaharda da misafirlerini ağırlıyor. 20 dönüm arazi üzerinde konumlanan mekan, Urla'nın sakin doğasında, huzur dolu bir sonbahar kaçamağı vaat ediyor. Urla Sahne, bünyesinde bulunan The Guru ile dünya mutfağının lezzetlerin misafirlerine sunuyor. Manzarasıyla dikkat çeken butik otel Doors Urla ve The Doors Bungalov ise misafirlerini unutulmaz bir deneyime davet ediyor. Sonbaharda sakin bir mola arayanlar için Urla Sahne, günlük rutinlerinden vazgeçmeyenlere özel spor ve inziva köşeleri de sunuyor. Doors Urla içindeki spor olanakları ve The Guru'da sunulan lezzetler, misafirlerin sonbahara yeşil ve sağlıklı bir mola vermesine olanak sağlıyor.

BUNGALOVLARDA KONAKLAMA DENEYİMİ SUNUYOR
The Doors Bungalov, misafirlerini 10 adet bungalovunda huzurlu ve lezzet dolu bir sonbahar tatili geçirmeye davet ediyor. Urla Sahne, kalabalıktan uzak, sakin bir atmosferde hareketli yaşamdan ve günlük yaşamın karmaşasından uzaklaşmak isteyenleri huzur dolu bir konaklama deneyimiyle buluştururken; mutlu bir zaman dilimi geçirmek isteyen herkesi davet ediyor. Aynı zamanda bambaşka bir brunch deneyimiyle yeni bir güne uyanacağınız mekanda pazar günleri 10.00 - 14.00 saatleri arasında açık büfe, barbekü ve tatlılarla zengin bir menü sunuyor.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı