Urla Urla Sahne'den lezzet ve eğlence dolu bayram programı

Urla Sahne'den lezzet ve eğlence dolu bayram programı

Paylaş
Urla Sahne'den lezzet ve eğlence dolu bayram programı

Urla Sahne'den lezzet ve eğlence dolu bayram programı

İZMİR, (DHA)-İZMİR'in Urla ilçesinde hizmet veren Urla Sanne'de Ramazan Bayramı'nın ilk ve 2'nci günü düzenlenecek 'Bayram brunch'ının yanı sıra çocukların da eğlenceli vakit geçirebilmesi için yüz boyama, paraşüt ile oyunlar, danslar gibi etkinlikler yapılacak. Ayrıca cuma ve cumartesi akşamı DJ müzik eşliğinde 80'ler ve 90'lar partisi her yaştan müzikseveri ağırlayacak.

Urla Sahne, Ramazan Bayramı'nın ilk ve 2'nci günü için 'Bayram brunch'ı düzenliyor. Saat 10.00-14.00 saatleri arasındaki 'Bayram brunch'ının yanı sıra çocukların eğlenceli vakit geçirebilmesi için de yüz boyama, paraşüt ile oyunlar, danslar gibi etkinlikler yapılacak. Brunch menüsünde barbekü köşesi, yerel tatlardan oluşan zeytinyağlılar, peynirler, ana yemekler, kahvaltılıklar, parmesan tekerinde makarna, çörekler, pişi, boyoz, reçeller ve tatlı köşesi gibi pek çok lezzet yer alıyor.

DJ MÜZİK EŞLİĞİNDE 80'LER VE 90'LAR PARTİSİ
Ayrıca cuma akşamı ve cumartesi akşamı DJ müzik eşliğinde 80'ler ve 90'lar partisi her yaştan müzikseveri ağırlayacak. Farklı konsept ve özgün lezzetlerden oluşan Urla Sahne'nin hafta sonu programı Ramazan Bayramı'nın son günü olan 23 Nisan'da da devam ediyor. Halat çekme, bubble show, maskotlar, limbo ve bandonun yer aldığı etkinlikler 14.00 - 18.00 saatleri arasında 23 Nisan Çocuk Bayramı için aileleri bekliyor.(DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı