Urla Urla Sahne'nin yaz konserleri devam ediyor

Urla Sahne'nin yaz konserleri devam ediyor

Paylaş
Urla Sahne'nin yaz konserleri devam ediyor

Urla Sahne'nin yaz konserleri devam ediyor

İZMİR, (DHA)-İZMİR'in Urla ilçesinde hizmet veren ve haziran ayında yeni sezon için kapılarını açan 20 dönüm üzerine kurulu, doğa ve estetiğin bir arada bulunduğu Urla Sahne'de yaz konserleri devam ediyor. Deniz Seki ve Bülent Ersoy'un sahne aldığı yaz konserleri, 12 Temmuz'da Ayta Sözeri ile devam edecek.

Urla Sahne'de yaz konserleri devam ediyor. Bu kapsamda 7 Temmuz'da Deniz Seki, 8 Temmuz'da ise Bülent Ersoy sahne aldı. Deniz Seki'nin sevilen şarkılarıyla keyifli bir akşam geçiren misafirler, hep bir ağızdan sanatçıya eşlik etti. Bülent Ersoy ise özel repertuarı ile Urla Sahne'de hayranlarına keyifli bir müzik ziyafeti yaşattı.

'YAZ AYLARININ KALBİ URLA SAHNE'DE ATIYOR'
Dünya mutfağı tatlarını deneyimleyerek, eğlence ve müzik dolu keyifli saatler geçirmek isteyenleri tercihi Urla Sahne'de konserler serisi 12 Temmuz'da Ayta Sözeri, 14 Temmuz'da Ümit Besen & Pamela, 15 Temmuz Rubato, 21 Temmuz Sakiler, 22 Temmuz Cenk Eren, 28 Temmuz'da Volkan Konak ve 29 Temmuz'da Selami Şahin ile devam edecek.

Urla Sahne, konser serisinin yanı sıra bünyesinde bulunan, Urla Körfezi'nin manzarasına sahip oteli Doors Urla ile misafirlerini müzik ve lezzetin bir arada bulunduğu bir yolculuğun beraberinde, konaklama deneyimine de davet ediyor.(DHA)



FOTOĞRAFLI


 

Haberin Devamı