Urla Urla'da Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları çelenk sunumuyla başladı

Urla'da Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları çelenk sunumuyla başladı

Paylaş
Urla'da Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları çelenk sunumuyla başladı

Urla'da Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları çelenk sunumuyla başladı

Bahri KARATAŞ / URLA (İzmir), (DHA)-İZMİR'in Urla İlçesinde, 100'üncü yılda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na törenle çelenk bırakıldı.

Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları Urla Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başladı.
Törene, Urla Kaymakamı ve Belediye Başkan v. Mustafa Gözlet, Garnizon Komutanı Deniz Albay Tamay Durğun, Urla Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yavuz, Gaziler, Şehit yakınları, İlçe Birim Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları, öğretmenler, öğrenciler ve Cumhuriyet sevdalısı Urlalılar katıldı.  Urla Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Urla Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunumu ile başlayan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunması ile sona erdi.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yarın saat 10.00'da Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü, saat 10.30'da 12 Eylül Stadyumu'nda düzenlenecek törenle devam edecek. Saat 19.30 da Urla Meslek Lisesi önünden başlayacak olan fener alayı yürüyüşü Cumhuriyet Meydanı'nda sona erecek. Saat 20.00'de Urla Halk Eğitim Merkezi TSM Korosu konseri gerçekleşecek.(DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı