Elbistan Başkan Gürbüz’den Ramazan Bayramı mesajı

Başkan Gürbüz’den Ramazan Bayramı mesajı

Paylaş
Başkan Gürbüz’den Ramazan Bayramı mesajı

Başkan Gürbüz’den Ramazan Bayramı mesajı

Ömer KOÇ/ELBİSTAN(Kahramanmaraş), (DHA)- KAHRAMANMARAŞ'ın Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Bu yıl bayramın pandemi nedeniyle buruk kutlanacağını belirten Başkan Mehmet Gürbüz, vatandaşlardan bayram süresince pandemi kurallarına uymasını istedi. Gürbüz, mesajında şunları kaydetti:
"Allah tuttuğumuz oruçları, dua ve ibadetlerimizi kabul etsin. İçinde bulunduğumuz Covid-19 süreci nedeniyle buruk bir bayram kutluyoruz. Tam kapanma dönemi nedeniyle bayram sevincimizi hep beraber yaşamayacağız. Bayram sevinci kalplerde olduğu bilinciyle gönülleri bir kılmak için elimizdeki imkanları değerlendirelim. Sevdiklerimizle bundan sonraki bayramları bayram kılmak için evimizde kalmamız gerekiyorsa bu tedbire mutlaka uyalım. Unutmayalım ki bu tedbirler, bizlerin sağlığı için alındı. İnşallah bayram sonrasında yeni bir dönemin kapılarını hep birlikte ve umutla açacağız. Bu vesileyle, tüm hemşerilerimin ve İslam dünyasının Ramazan Bayramını kutluyor, bayramın ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum."
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı