Merkez Karabük'te, 6 Şubat depremlerinde ölenler için 'Saygı Yürüyüşü'

Karabük'te, 6 Şubat depremlerinde ölenler için 'Saygı Yürüyüşü'

Paylaş
Karabük'te, 6 Şubat depremlerinde ölenler için 'Saygı Yürüyüşü'

Karabük'te, 6 Şubat depremlerinde ölenler için 'Saygı Yürüyüşü'

Murat ÖZELCİ/KARABÜK,(DHA)- KARABÜK'te, 2023 ANALİG Osman Bayrakdar Sezonu voleybol müsabakaları öncesi, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlar ve 78 Gençlik ve Spor Bakanlığı personeli için 'Saygı Yürüyüşü' düzenlendi.
Karabük'te, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 2023 Analig Osman Bayrakdar Sezonu voleybol müsabakaları öncesi, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlar ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın depremde ölen 78 personeli anısına 'Saygı Yürüyüşü' düzenlendi.
Yeni Mahalle Kapalı Spor Salonu önünden başlayan yürüyüş, Kemal Güneş Caddesi'ne kadar devam etti. Yürüyüşe Karabük Valisi Fuat Gürel, protokol üyeleri, Analig müsabakaları için 10 farklı ilden Karabük’e gelen yaklaşık 400 sporcu ve vatandaşlar katıldı. Yürüyüşe katılanlar, depremlerden etkilenen iller ve depremde hayatını kaybeden 78 Gençlik ve Spor Bakanlığı personelinin isimlerinin yazılı olduğu dövizleri taşıdı. Kortej yürüyüşünün ardından katılımcılar, depremzedeler için saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı'nı okudu.(DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı