Kırşehir Kuyumculardan taksit sayısının artırılması talebi

Kuyumculardan taksit sayısının artırılması talebi

Paylaş
Kuyumculardan taksit sayısının artırılması talebi

Kuyumculardan taksit sayısının artırılması talebi

Serhat ERDOĞAN/KIRŞEHİR,(DHA)- KIRŞEHİR'de kuyumculuk yapan Ahmet Durukan, kredi kartıyla yapılan altın satışındaki taksit sayısının artırılmasını istediklerini söyledi.
Kırşehir’de kuyumcular kredi kartıyla yapılan altın satışında 3 olan taksit sayısının artırılmasını istiyor. Kırşehir’de kuyumculuk yapan Ahmet Durukan, "Türkiye'de altın fiyatlarındaki artıştan dolayı, şuan gram altına yoğun bir talep var. Mücevher satışı yapan arkadaşlarımızın en büyük sıkıntısı mücevhere olan talebin azalmasıdır. Gram altına olan talepten dolayı satışlarda düşüş yaşanıyor. Bunun için yetkililerden istediğimiz tek şey 3 takside düşürülen kredi kartı taksit sayılarının artmasını istiyoruz. Siftah yapmadan dükkan kapattığımız günler oluyor. Önümüzde sevgililer günü var. Onun için yeniden taksit sayımızın arttırılmasını istiyoruz” diye konuştu.
Taksit sayısının artırılmasının kendilerini mutlu edeceğini kaydeden Durukan, “Taksit sayısı arttırıldığında vatandaşın özel günlerde alyans alma olasılığı yükselecek. Bugün en düşük miktarlı alyans bin 200 TL'dir. Bin 200 TL'ye aldığı alyansı 12 taksite bölerse ayda 100 TL gibi taksit tutarını rahatlıkla ödeyebilirler” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı