Konya Karatay Belediyesinden şefkat evlerinde iftar

Karatay Belediyesinden şefkat evlerinde iftar

Paylaş
Karatay Belediyesinden şefkat evlerinde iftar

Karatay Belediyesinden şefkat evlerinde iftar

KONYA,(DHA)- KARATAY Belediye Başkanı Hasan Kılca, ramazan ayının ilk iftarını   Şefkat Evleri’nde kalan misafirlerle birlikte açtı.   
 Şefkat Evleri’ndeki ilk iftar programına Başkanı Hasan Kılca ile eşi Şerife Kılca’nın yanı sıra Karatay Kaymakamı Zafer Orhan ve eşi Şengül Orhan,  belediye meclis üyeleri ile Şefkat Evleri’nde misafir edilenler katıldı.
Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Bizleri ramazan ayının bu güzel akşamında, kardeşlik ve rahmet sofrasında bir araya getiren Rabbime hamd ediyorum. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin. İnşallah bayrama da bu güzellik içerisinde yine hep birlikte kavuşuruz. İlk iftarımızı sizlerle yapalım istedik. Kaymamamız, ilçe müdürlerimiz, meclis üyelerimiz ve çalışma arkadaşlarımız da buradalar. Konya’mızda, Karatay’ımızda çok güzel bir uyum ve ahenk var. Hamdolsun her Ramazan olduğu gibi bu yıl da bu şehrin sokakları da ruhu da yine bir başka. Konyamız, manevi iklimiyle ve huzuruyla ülkemizin en güzel şehirlerinden birisi. Burada sizlerle bir arada bulunmaktan büyük bir haz duyuyorum. İki yıldır Pandemi nedeniyle toplu iftarlar yapamıyorduk. 2019 yılında yine ilk iftarımızı sizlerle yapmıştık bu yıl da yine beraberiz. Rabbim bizlerin bu birlikteliğini ve beraberliğini daim kılsın inşallah. Karatay Belediyesi olarak bizler, Ramazan boyunca ihtiyaç sahibi ailelerimizle, şehit ailelerimizle, engelli kardeşlerimizle birlikte olmaya devam edeceğiz. Ramazan Ayı’nın huzur ve ikliminde, ihtiyaç sahibi tüm hemşerilerimizin ihtiyaçlarını gidermek için tüm ekimizle çalışacağız” dedi. (DHA)
FOTOĞRALI 

Haberin Devamı