Merkez Aksaray Belediyesi, öğrencileri final haftasında yalnız bırakmıyor

Aksaray Belediyesi, öğrencileri final haftasında yalnız bırakmıyor

Paylaş
Aksaray Belediyesi, öğrencileri final haftasında yalnız bırakmıyor

Aksaray Belediyesi, öğrencileri final haftasında yalnız bırakmıyor

Erkan ALTUNTAŞ/KONYA,(DHA)-AKSARAY Belediyesi tarafından gençlerin araştırma yapmaları, ders çalışabilmeleri ve kitap okumaları için hizmete sunulan Kitap Konakları ve Millet Kıraathanesi'nde final haftasında yoğunluk yaşanıyor.
Her yaş grubuna hitap eden Kitap Konağı ve Millet Kıraathanesi’nde 11 bin kitap bulunuyor. Kitap çeşitliliğiyle ilkokul, ortaokul, lise ve üniversiteleri öğrencilerinin rahatlıkla ders çalışabileceği bir ortam olarak görülen kitap konağına rağbet giderek artıyor. Her türlü materyali sunabilecek nitelikte olan Kitap Konağı ve Millet Kıraathanesinde bulunan grup çalışma odaları ve okuma salonları günün ilerleyen saatlerine kadar gençleri ağırlıyor.
Gençleri zorlu sınav dönemlerinde yalnız bırakmayan Aksaray Belediyesi bu dönemde öğrencilere ikramlarda bulunuyor. Belediye ekipleri gençlere tatlı, çorba, kek ve kuruyemiş gibi ikramlarda bulunuyor.

Okuma alışkanlığı ve okuma kültürü edinme, süreklilik kazandırması adına Millet Kıraathanesi ve Kitap Konaklarının büyük önem taşıdığına dikkat çeken Belediye Başkanı Evren Dinçer Genç Osman Millet Kıraathanesi ve Nuri Yazıcı Kitap Konağı’na vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğine belirtti. Bu yoğun ilgi karşısında ilgisiz kalmadıklarını belirten Başkan Dinçer, Kalanlar Millet Bahçesi içerisinde, Selçuklu Külliyesi içerisinde yeni Millet Kıraathanelerinin yapımına devam edildiğini ifade etti.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı