Merkez Karatay Belediye Başkanı: ''Çocuklar için bütün imkanları seferber ettik”

Karatay Belediye Başkanı: ''Çocuklar için bütün imkanları seferber ettik”

Paylaş
Karatay Belediye Başkanı: ''Çocuklar için bütün imkanları seferber ettik”

Karatay Belediye Başkanı: ''Çocuklar için bütün imkanları seferber ettik”

Duygu KARAKOÇ/KONYA,(DHA)-KARATAY Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Özel Model İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencileriyle buluştu.  Kılca, “Bizim sloganımız, ‘Mutlu Çocuklarıyla Bir Başka Karatay’ Bunun için de yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımız ve gençlerimizin özellikle eğitim hizmetlerine kolaylıkla ulaşmaları için bütün imkânlarımızı seferber ettik.” dedi.

 Karatay Özel Model İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte Karatay Belediyesi Başkanı Hasan Kılca’yı ziyaret etti. Kılca, öğrencilere ilçede yürütülen ‘Sıfır Atık’ projesini anlattı. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Kılca, ‘Sıfır Atık’ projesinin maskotu olan ‘Karacan’   yanına arkadaşı ‘Su’nun da geleceğini söyledi.
Kılca, “ Bizim sloganımız, ‘Mutlu Çocuklarıyla Bir Başka Karatay’ Bunun için de yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımız ve gençlerimizin özellikle eğitim hizmetlerine kolaylıkla ulaşmaları için bütün imkânlarımızı seferber ettik. Okullarımızın inşasından ihtiyaçlarının giderilmesine, öğrencilerimizin derslerine yardımcı olacak materyallerden daha birçok projeye kadar önemli bir gayretin içerisindeyiz. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimizle koordineli çalışarak yavrularımızın okuma heyecanına, azmine ve mutluluğuna katkı sunuyoruz. Çocuklarımızın gözlerindeki mutluluğunu gördükçe biz de mutlu oluyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yüzü hep gülsün istiyoruz. Bunun için de gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı