Demirci Başkan, 'Prenses'e 2 yıldır makam odasında bakıyor

Başkan, 'Prenses'e 2 yıldır makam odasında bakıyor

Paylaş
Başkan, 'Prenses'e 2 yıldır makam odasında bakıyor

Başkan, 'Prenses'e 2 yıldır makam odasında bakıyor

Ersan ERDOĞAN / MANİSA, (DHA)-MANİSA'nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, yaşlı ziyaretinde tanıştığı vatandaşlardan Emine Kaya'nın (86) hayatını kaybetmeden 15 gün önce bakması için gönderdiği kediye makam odasında sahip çıktı. 'Prenses', makama gelen ziyaretçilerden de ilgi görüyor.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, yaşlı ziyareti kapsamında 2 yıl önce Hacı Baba Mahallesi'nde yaşayan Emine Kaya'nın evine gitti. Ziyaret sırasında Başkan Selçuk, evde ilgisini çeken yavru kediyi sevdi. Yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunan Kaya, Başkan Selçuk'un yavru kediyi çok sevdiğini görünce yakınları aracılığıyla 'Prenses'i bakması için makamına yolladı. Kaya, 2 hafta sonra yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar nedeniyle hayatını kaybederken, Başkan Selçuk, yaşlı kadının kendisine gönderdiği kediye sahip çıkarak, makamında bakmaya başladı. Başkan Selçuk, belediye personelinin da yakından ilgilendiği 'Prenses'i yanından ayırmıyor. 'Prenses', makama gelen ziyaretçilerden de ilgi görüyor.

'BANA ÇOK BAĞLANDI'
Başkan Selçuk, "Yaşlı teyzeyi ziyaret ettim. Orada kediyi sevdim. Yaşlı teyzemiz de son günlerini yaşıyordu. Kediye benim bakmamı istemiş. Getirdiler ve 15 gün sonra vefat etti. Onun emaneti. İlk geldiğinde yavruydu. Zamanla bana çok bağlandı. Belediye binasından çıkınca arkamdan miyavlamaya başlıyor" diye konuştu.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı