Kula Kula Gençlik Kampı'nda öğrencilerden Bakan Kasapoğlu'na teşekkür mesajı

Kula Gençlik Kampı'nda öğrencilerden Bakan Kasapoğlu'na teşekkür mesajı

Paylaş
Kula Gençlik Kampı'nda öğrencilerden Bakan Kasapoğlu'na teşekkür mesajı

Kula Gençlik Kampı'nda öğrencilerden Bakan Kasapoğlu'na teşekkür mesajı

Hasan YİĞEN / KULA,(Manisa),(DHA)- GENÇLİK ve Spor Bakanlığı tarafından Manisa'nın Kula ilçesine kazandırılan ve ilk kez Kulalı öğrencileri ağırlayan Kula Gençlik Kampı'nda öğrencilerin konakladığı ilk gece kamp ateşi yakıldı. Öğrenciler tarafından canlı müziklerin söylendiği, oyun havaları ve zeybeklerin oynandığı kampta, protokol üyeleri ve öğrenciler Kulalı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkür videosu gönderdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun Kula'ya kazandırdığı eserlerden biri olan, Türkiye'nin en büyük doğa kampları arasında yerini alan Kula Gençlik Kampı'nda öğrenciler, ilk gecenin heyecanını Kula protokolü ile yaşadı. Kula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Kula İlçe Müdürlüğü'nün iş birliğinde ilk kez Kulalı öğrenciler tarafından kullanılan Gençlik Kampı'nda, amfi tiyatro alanında kamp liderleri tarafından yakılan ateş başında öğrenciler ve protokol üyeleri bir araya geldi. Kula Kaymakamı Birkan Tatlısöz'ün de eşlik ettiği ilk gece programında öğrenciler çeşitli enstrümanlar ile sahneye çıktı. Öğrenciler oyun havası ile zeybek oynadı.

BAKAN KASAPOĞLU'NA TEŞEKKÜR VİDEOSU
Öte yandan, programın sonunda protokol üyeleri ve öğrenciler, hep bir ağızdan Gençlik Kampı'nı Kula'ya kazandıran Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkür ederek video çekti. Kampın ilk öğrencileri olmanın gururunu yaşadıklarını dile getiren Kulalı öğrenciler, mutluluklarını paylaştı.

'İLK GECEMİZDE KAMP ATEŞİMİZİ YAKTIK'
Program sonunda kamp öğrencilerine hitap eden Kula Kaymakamı Birkan Tatlısöz, Bakan Kasapoğlu'nun talimatları doğrultusunda kampın ilk misafirleri olarak Kulalı öğrencileri ağırladıklarını dile getirip, "Gençlik ve Spor Bakanımız'ın kasım ayı içerisinde Kula'ya yaptığı ziyarette bizlere verdiği bir talimat vardı. Sayın Bakanımız 'Bu güzide eseri Kula'ya kazandırdık, siz de burada ilk kampı Kulalı öğrencilerimize yapacaksınız' talimatını vermişti. Bu güzide eserin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen sayın Gençlik ve Spor Bakanımıza huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. İlk kampımızda lise 3 ve 4'üncü sınıf öğrencilerimizi burada tercih ettik. Burada güzel bir hafta sonu geçirsinler ve bu şekilde sınav stresinden arınsınlar istedik. İlk gecemizde kamp ateşimizi yaktık, şarkılarımızı söyledik, öğrenci arkadaşlarımız hünerlerini sergiledi" diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı