Kula Kulalı kadınların ürettiği el dikimi toplar Expo Sport 2023'te

Kulalı kadınların ürettiği el dikimi toplar Expo Sport 2023'te

Paylaş
Kulalı kadınların ürettiği el dikimi toplar Expo Sport 2023'te

Kulalı kadınların ürettiği el dikimi toplar Expo Sport 2023'te

Hasan YİĞEN / KULA (Manisa), (DHA)-MANİSA'nın Kula ilçesinde, Kaymakamlık bünyesinde kadınların ellerinde diktikleri toplar, Expo Sport 2023 Spor Fuarı'nda sergilendi.  Tüm spor dallarının bir arada olduğu Türkiye'nin ilk spor fuarı 1 Ekim akşamına kadar ziyaret edilebilecek.

Spor ve e-spor tutkunlarını Fuarİzmir'de buluşturan Expo Sport 2023 Spor Fuarı, kapılarını ziyaretçilerine açtı. Binlerce sporcu ve sporseveri bir araya getiren fuar çerçevesinde, Kula Kaymakamlığı bünyesindeki el ile futbol, voleybol ve hentbol topu üretimi yapan kooperatif de stant açtı. Kulalı kadınların el emeklerinin görücüye çıktığı fuarın açılışına İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, AK Parti İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan, Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, İzmir İl Gençlik ve Spor Müdürü Murat Eskici, AK Parti Kula İlçe Başkanı Eyüp Yavuz Aşkın, İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı, Expo Sport Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Diyadin ve sektör temsilcileri katıldı.

Gençlik ve Spor eski Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun büyük desteğiyle başlayan ve emeği geçen yöneticilerin özenle yürüttüğü el ile futbol topu dikim projesini aynı özveri ile devam ettirdiklerini belirten Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, "İlk kez gerçekleştirilen Expo Sport 2023 Spor Fuarı'na katılarak hem Kula'da böyle bir üretimin yapıldığını tanıtımını yaptık hem de emekçi kadınların diktiği kaliteli topları görücüye çıkardık" dedi.

Dün kapılarını ziyaretçilerine açan Expo Sport 2023 Spor Fuarı, 1 Ekim akşamına kadar ziyaret edilebilecek.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı