Manisa Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden bayramda ücretsiz ulaşım

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden bayramda ücretsiz ulaşım

Paylaş
Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden bayramda ücretsiz ulaşım

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden bayramda ücretsiz ulaşım

MANİSA, (DHA)-MANİSA Büyükşehir Belediyesi ve belediye iştirakleri bünyesindeki resmi toplu taşıma araçları bayram süresince vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet vereceği duyuruldu.

Haberin Devamı

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve belediye iştirakleri bünyesindeki resmi toplu taşıma araçları bayram süresince vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verecek. Yapılan açıklamada 10-12 Nisan arasındaki üç günlük süre boyunca vatandaşların bu uygulamadan yararlanabileceği belirtildi. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne ait resmi toplu taşıma araçları (Kırmızı Otobüsler) ile MANULAŞ bünyesindeki elektrikli otobüslerin bayram süresince ücretsiz hizmet vereceği duyuruldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, “10 Nisan 2024 Çarşamba günü, saat 00.00'dan (Salı'yı Çarşamba gününe bağlayan gece) 12 Nisan 2024 Cuma günü saat 00.00'a kadar olan sürede Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığımıza ait resmi toplu taşıma araçları (Kırmızı Otobüsler) ile MANULAŞ'a ait elektrikli otobüsler ücretsiz olarak taşıma yapacaktır" denildi.(DHA)

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLI