Manisa Manisa'da lise öğrencilerinden sporda dostluk mesajı

Manisa'da lise öğrencilerinden sporda dostluk mesajı

Paylaş
Manisa'da lise öğrencilerinden sporda dostluk mesajı

Manisa'da lise öğrencilerinden sporda dostluk mesajı

Ersan ERDOĞAN/MANİSA, (DHA)-MANİSA'da tuttukları takımların formalarıyla okula gelen lise öğrencileri, sporda artan şiddet olaylarına dikkat çekmek amacıyla bir araya gelerek, dostluk mesajı verdi. Fenerbahçe ile Trabzonsporlu, Göztepeli ile Karşıyakalı öğrenciler formalarıyla omuz omuza fotoğraf çektirdi.

Haberin Devamı

Manisa'nın Yunusemre ilçesindeki Manisa Spor Lisesi ve Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri ülkede son günlerde sporda artan şiddete dikkat çekmek amacıyla, tuttukları takımların formalarıyla okula geldi. Sabah saatlerinde geldikleri okulun bahçesinde İstiklal Marşı'nı birlikte okuyan öğrenciler, daha sonra formalarıyla derse girdi. Her takımdan öğrencinin bulunduğu okul bahçesinde özellikle Fenerbahçe ile Trabzonsporlu, Göztepeli ile Karşıyakalı öğrencilerin omuz omuza durdu. Öğrenciler, sporda şiddetin sona ermesi çağrı yaptı. Okul müdürü Mehmet Civan "Son günlerde ülkemizde yaşanan spor müsabakalarındaki vahim olaylarda, kötü sonuçlar gördük. Bunlar hepimizi üzdü. Çocuklarımızla birlikte sevdikleri takımların formalarıyla okula gelip bir farkındalık yaratmak istedik. Spor centilmenlik, kardeşlik ve güzelliktir. Sporun barış içerisinde rekabetçi duygularımızı hiç kaybetmeden çok güzel bir şekilde yapılabileceğini çocuklarımızla birlikte göstermek istedik" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Öğrencilerden Zuhal Koç ise "Bugün birlik ve beraberliğimizin göstergesi olarak tuttuğumuz takımlarımızın formalarını giydik. Sporda şiddet olaylarını kesinlikle desteklemiyoruz" dedi.(DHA)

FOTOĞRAFLI