Salihli MASKİ'den Salihli'de 2 kilometrelik dere temizliği

MASKİ'den Salihli'de 2 kilometrelik dere temizliği

Paylaş
MASKİ'den Salihli'de 2 kilometrelik dere temizliği

MASKİ'den Salihli'de 2 kilometrelik dere temizliği 

MANİSA, (DHA)-MANİSA Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Durasıllı mahallesinde 2 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirdi. Çalışma neticesinde su akışı sağlıklı hale getirilerek, taşkın tehdidi ortadan kaldırıldı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçede dere temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Salihli ilçesine bağlı Durasıllı Mahallesi'nde 2 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirildi. Çalışma kapsamında dere tabanı ve kenarları temizlendi, derede biriken çöpler toplandı ve suyun akışı sağlıklı hale getirildi. Yapılan çalışma ile dere etrafındaki tarım arazilerinin, araç sürücülerinin ve yayaların taşkınlardan olumsuz etkilenmemesi adına önlem alındı.

Durasıllı Mahalle Muhtarı Ali Demirer, "MASKİ ekipleri mahallemizdeki derede biriken çöpleri topladı, kenarlarındaki otları temizledi. Ekipler çok güzel çalıştı. Olası taşkın riski ortadan kalktı" dedi.(DHA)

 

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı