Yunusemre Yunusemre'de 'Roman Gecesi' düzenlendi

Yunusemre'de 'Roman Gecesi' düzenlendi

Paylaş
Yunusemre'de 'Roman Gecesi' düzenlendi

Yunusemre'de 'Roman Gecesi' düzenlendi

MANİSA, (DHA)-MANİSA'nın Yunusemre Belediyesi'nin katkılarıyla Roman Gecesi düzenlendi. Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, "Ayrım gözetmeksizin tüm vatandaşlarımızın yanında olduğumuz gibi Roman kardeşlerimizin de yanındayız" dedi.

Haberin Devamı

Yunusemre Belediyesi'nin katkılarıyla Roman Gecesi düzenledi. Halil Yurtseven İlkokulu'nda gerçekleştirilen geceye Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz, Cumhur İttifakı meclis üyesi adayları, Manisa Romanlar Derneği Platformu Başkanı Umut Dum, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Romanlar, davul zurna, meşale ve havai fişekler ile karşıladığı Çerçi için 'Yunusemre için en doğru isim çerçi', 'Sen mi yapacaksın sen mi edeceksin dediler, vallahi o yaptı', “Yunusemre seninle gurur duyuyor' yazılı dövizleri taşıdı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Çalgıcı Mektebi Roman Orkestra grubunun sahne aldığı gecede Sinan Zorbey, Burak Cidaman ve Esra Erduvan sahne alırken, katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Haberin Devamı

'ROMAN KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ'

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, "Ayrım gözetmeksizin tüm vatandaşlarımızın yanında olduğumuz gibi Roman kardeşlerimizin de yanındayız. Ayn-ı Ali Mahallemize belediye olarak birçok hizmeti kazandırdık, bundan sonra da kazandıracağız. Buradaki hanım lokalimizden, kültür ve taziye evimizden birçok vatandaşımız yararlanıyor. Bundan sonra da vatandaşlarımızın yararlanacağı eserleri Yunusemre'ye kazandırmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Manisa Romanlar Derneği Platformu Başkanı Umut Dum ise “Romanlar olarak bizler, vatanına bağlıyız. İyi ki Romanız, ille de roman olsun diyoruz. Bizlere her zaman destek veren, bizlere kapılarını açan Çerçi'yi destekliyoruz" dedi.(DHA)

FOTOĞRAFLI