Midyat Midyat'ta Emniyet Müdürü Tüylü: Huzur ve güven için varız

Midyat'ta Emniyet Müdürü Tüylü: Huzur ve güven için varız

Paylaş
Midyat'ta Emniyet Müdürü Tüylü: Huzur ve güven için varız

Midyat'ta Emniyet Müdürü Tüylü: Huzur ve güven için varız

Mehmet Halis NAYIFOĞLU/ MİDYAT (Mardin), (DHA)-TARİHİ ve kültürüyle, dinlerin ve dillerin buluştuğu, binlerce yıllık taş evleri, hanları, camileri, kiliseleri ve manastırları ile adeta açık hava müzesi konumundaki Mardin'in Midyat ilçesinde, sonbahar turizminde hareketlilik başladı. Midyat İlçe Emniyet Müdürü Mevlüt Tüylü, sonbahar mevsimiyle birlikte yerli ve yabancı turist hareketliliğinin başlamasıyla birlikte hem turistlerin hem de esnaf ve ilçe halkının sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir şekilde bir araya gelmeleri, alışverişlerini yapıp, gezilerini tamamlamaları için her türlü tedbirin alındığını söyledi.

Midyat İlçe Emniyet Müdürü Mevlüt Tüylü beraberinde büro amirleri ile birlikte, turistlerin yoğun olarak gezdiği tarihi sarrafçılar çarşısı ile tarihi konak kafe ve işletmeleri ziyaret etti. Koronavirüs tedbirlerine uyulması noktasında uyarılarda bulunan Tüylü, esnaflarla tek tek sohbet ederek, talep ve beklentilerini de dinledi. Esnaflar ve turistler, Müdür Tüylü'nün bu davranışından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Yapılan esnaf ziyaretleri ile ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Emniyet Müdürü Mevlüt Tüylü , esnaf ziyaretlerine devam edeceğini söyleyerek, “Midyat ilçemiz tarihiyle, kültürüyle ve mimari dokusuyla hem bölgenin hem de ülkemizin en önemli turistik merkezlerinden birisi. Bizim de temel amacımız bölgemizi, ilçemizi ziyaret eden turistlerimizin huzurlu ve güvenli bir şekilde, her hangi bir sorunla karşılaşmadan ziyaretlerini ve alışverişlerini yapmalarını sağlamak, gezmek istedikleri yerleri güvenli ve huzurlu bir şekilde gezinmeleri ve memnun bir şekilde ilçeden ayrılmalarını sağlamak. Bu içinde ilçe Emniyet Müdürlüğü olarak tedbirlerimizi almaktayız. Zaman zaman bu şekilde esnaflarımızı ziyaret ederek, bizim göremediğimiz ama onların tespit ettiği sorunların çözümü için çalışma yapıyoruz. Bu ziyaretlerin faydasını görüyoruz" dedi.

FOTOĞRAF

Haberin Devamı