Erdemli Erdemli’ye E-Sınav Merkezi açıldı

Erdemli’ye E-Sınav Merkezi açıldı

Paylaş
Erdemli’ye E-Sınav Merkezi açıldı

Erdemli’ye E-Sınav Merkezi açıldı

Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin)(DHA)- MERSİN’in Erdemli ilçesinde ehliyet sınavlarının yapılabilmesi için 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu bünyesinde E-sınav Merkezi açıldı.
E-sınav Merkezi'nin açılışını İlçe Kaymakamı Avni Kula, Belediye Başkan Yardımcısı Rüştü Çınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açıkyörük, AK Parti İlçe Başkan yardımcısı Ziya Şimşek, okul müdürleri, öğretmenler ve sürücü kursu temsilcileri katıldı. Erdemli Kaymakamı Avni Kula , "İlçemizde sürücü belgesi almak isteyen vatandaşlarımız artık açılan E-sınav Merkezi sayesinde Mersin’e gitmesine gerek kalmadan sınava girebilecek. Emeği geçen herkese teşekkür eder, hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
AYNI ANDA 20 KİŞİ GİREBİLECEK
Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açıkyörük ise, “İlçemizde sürücü belgesi almak isteyen vatandaşlarımız daha önceleri Mersin ve Silifke'de sınava giriyorlardı. Artık ilçemizde de E-sınav Merkezi açtık. Erdemli 15 Temmuz İmam Hatip ortaokulu bünyesinde bir odamızı E-sınav Merkezi olarak hazırladık. Aynı anda 20 kişi imtihana girebiliyor. 22 bilgisayarımız E-sınav Merkezi'nde bulunmaktadır. Artık sürücü belgesi almak isteyen vatandaşlarımız Erdemli’de de sınava girebilecekler. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı