Merkez Sürücülere 1 milyon 653 bin lira ceza

Sürücülere 1 milyon 653 bin lira ceza

Paylaş
Sürücülere 1 milyon 653 bin lira ceza

Sürücülere 1 milyon 653 bin lira ceza 

Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)-MERSİN'de kent genelinde yapılan denetimlerde kurallara uymayan motosiklet ve elektrikli bisikletler  1 milyon 653 bin 872 liralık idari para cezası uygulanırken 123 motosiklet trafikten men edildi, 8 adet çalıntı motosiklet ve elektrikli bisiklet ele geçirilirken çeşitli suçlardan aranan 13 kişi de yakalandı. 
Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce genel asayiş ve kamu düzeninin devamının ve sürekliliğinin sağlanması, genel güvenlik açısından risk teşkil eden unsurların engellenmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Kent genelinde genelinde meydana gelen motosiklet, bisiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlıklarının önlenebilmesi ve suça karışan kişilerin yakalanabilmesi amacıyla 13 ilçede polis sorumluluk alanında yapılan uygulamalarda, 5 bin 983 motosiklet ve elektrikli bisiklet kontrol edildi. 16’sı hacizli yakalamalı 123 motosiklet trafikten men edilirken 8 adet çalıntı motosiklet ve elektrikli bisiklet ele geçirildi. 
3 bin 164 kişinin kontrol edildiği uygulamalarda çeşitli suçlardan aranan 13 şahıs yakalanarak gözaltına anırken, kurallara uymayanlara ise 1 milyon 653 bin 872 TL idari para cezası uygulandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı