Silifke Silifke'de tarihi günde 22 çift nikah kıydırdı

Silifke'de tarihi günde 22 çift nikah kıydırdı

Paylaş
Silifke'de tarihi günde 22 çift nikah kıydırdı

Silifke'de tarihi günde 22 çift nikah kıydırdı

Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE (Mersin), (DHA)- MERSİN'in Silifke ilçesinde 02.02.2022'de saat 02.00'de 22 çift nikah kıydırarak dünya evine girdi
Silifke ilçesinde tarihi rakamların ikiyi gösterdiği gün 22 çift nikah kıydırarak dünya evine girdi. Çiftler birbirlerine hastalıkta ve sağlıkta diyerek, söz verip 'evet' dediler. Silifke Belediyesi Nikah Memurluğu'na başvuruda bulunan 22 çift, tüm rakamların ikiyi gösterdiği tarih olan 02.02.2022 tarihinde nikah kıydırmak istedi. Nikah Memurluğunca yapılan araştırmanın ardından çiftlerin nikahını Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok kıydı. Yeni çiftlere bir ömür sağlık, mutluluk ve başarı dileyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, "Nikah günlerini sadece iki rakamından oluşan tarihi bir günde kıydırmak isteyen çiftler belediyemiz nikah memurluğuna başvuruda bulunmuşlar. Bizlerde onların bu isteklerini kırmayarak nikahlarını kıydık. Tüm çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Umarım bu güzel tarih onlar için hep olumlu olur" diye konuştu.
Başkan Sadık Altunok, nikah kıydığı çiftlere çeşitli hediyeler ile Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu'nun 'Evlenmeden Önce' adlı kitabını hediye etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı