Tarsus 'Çocuklar Toprak ve Su ile Buluşuyor' etkinliği devam etti

'Çocuklar Toprak ve Su ile Buluşuyor' etkinliği devam etti

Paylaş
'Çocuklar Toprak ve Su ile Buluşuyor' etkinliği devam etti

'Çocuklar Toprak ve Su ile Buluşuyor' etkinliği devam etti

TARSUS(Mersin), (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Kadın ve Çocuk Çalışma Grubu tarafından her haftasonu Tarsus Gençlik Kampı'nda düzenlenen 'Çocuklar Toprak ve Su ile Buluşuyor' etkinliği, dezavantajlı çocuklar ile özel çocukları buluşturdu.
Etkinliğe katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in eşi Meral Seçer, "Özel çocuklarımıza bir ayrım yapmak istemiyoruz. Hepsini ortak bir paydada buluşturuyoruz. Dolayısıyla çocuklarımızın özel çocuklarımızla ilgili bilgi edinmesi yerine, daha çocuk yaşta bu eğitimi almaları gerektiğini düşünüyoruz. Çocuklar birlikte oynuyorlar, birbirleriyle kaynaşıyorlar ve dolayısıyla geleceğe dönük çocuklarımızın özel çocuklarla ilgili olan düşüncelerini de değiştirmiş oluyoruz" dedi.
Masal anlatma, yüz boyama, resim çizme aktivitelerinin yanı sıra yapay şelale, trekking, suda yürüyüş, köpük dansı, küçük Survivor parkuru, yapay kanalda kano, komando yürüyüşü ve bardakla ritim tutma gibi etkinlikler her haftasonu gençlik kampında ücretsiz düzenleniyor. Profesyonel antrenörler eşliğinde aktivitelere katılan çocuklar için etkinlik boyunca ilkyardım ve sağlık ekipleri de hazır bulunuyor.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı