Tarsus Tarsus Şehir Tiyatrosu, Aksaraylı izleyicilerle buluştu

Tarsus Şehir Tiyatrosu, Aksaraylı izleyicilerle buluştu

Paylaş
Tarsus Şehir Tiyatrosu, Aksaraylı izleyicilerle buluştu

Tarsus Şehir Tiyatrosu, Aksaraylı izleyicilerle buluştu

MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Tarsus Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun beğenilerek izlenen oyunu ‘Çehov Vodvil’ turne kapsamında Aksaray Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin konuğu olarak Aksaray Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyun tiyatro severlerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Reji ve dramaturji çalışmalarını Nihat Çapar’ın yaptığı oyunda Murat Çapar, Özmen Güvençli, Derya Güneri, Hacer Öner, Ertan Rüstem ve Ozan Karabulut rol aldı. Anton Pavloviç Çehov’un iki oyunundan derlenen ‘Çehov Vodvil’ oyunuyla izleyicinin karşısına çıkan Tarsus Şehir Tiyatrosu, Aksaray izleyicilerinden tam not aldı.
Tarsus Şehir Tiyatrosu olarak Aksaray halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılandıkları için çok mutlu olduklarını ifade eden Tarsus Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Murat Çapar, "Bugün Aksaray’da Çehov Vodvil oyunumuzu sahnelediğimiz ve siz değerli izleyicilerimizle buluştuğumuz için çok mutluyuz. Rus edebiyatının öncü ve ünlü isimlerinden olan Anton Çehov’un iki oyunundan derlenen Çehov Vodvil oyunumuz, tiyatro seyircisinin keyifle izleyebileceği, güldürü ve dinamik yönü ağır basan bir oyunumuz. Bugün bizleri sizler ile buluşturan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Aksaray Şubesi’ne ve bizleri izlemeye gelen siz değerli seyircilerimize çok teşekkür ederiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı