Bodrum Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayları Bodrum'da oy kullandı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayları Bodrum'da oy kullandı

Paylaş
Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayları Bodrum'da oy kullandı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayları Bodrum'da oy kullandı

Fırat AKAY/BODRUM(Muğla),(DHA)-AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Aras, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Bodrum ilçesinde oy kullandı.

Haberin Devamı

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın ve eşi Adalet Ayaydın, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oylarını kullanmak üzere Gölköy Ahmet Naci Coşkunoğlu İlk ve Ortaokulu'na geldi. Ayaydın ve eşine, torunları Aydın, Delfin ve Alize Ayaydın ile Yiğit ve Ömer Talay da eşlik etti. Ayaydın, 1204 numaralı sandıkta sıraya girdi. Sandık görevlileriyle tokalaşan Ayaydın, daha sonra oyunu kullandı. Açıklama yapan Ayaydın, "Demokrasinin gereği olarak bugün oyumuzu kullandık. Benim için bugün çok daha farklı ve çok daha önemli bir gün. Muğla'nın sorunlarını çözmek için aday olarak oyumu kullandım. Sonuçlar başta Bodrum'a ve Muğla'ya hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Haberin Devamı

'OMUZ OMUZA MÜCADELE YÜRÜTTÜK'

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Aras ise Bodrum Yahşi Eğitim Uygulama Okulu'nda 1422 numaralı sandıkta görevlilerle tokalaşıp, oyunu kullandı. Aras, şu ifadeleri kullandı: "Bugün, hepimiz için kentlerimizin ve ülkemizin geleceği için çok önemli bir gün. 5 yıllık Bodrum Belediye başkanlığı görevinden sonra Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı yarışına girmiş olduk. Ama çok iyi bir çalışma yaptık. Tüm Cumhuriyet Halk Partisi, il örgütümüz, ilçe örgütlerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız hep birlikte, omuz omuza mücadele yürüttük. Seçimimizin Bodrum'a, Muğla'ya, Türkiye'ye hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.(DHA)

FOTOĞRAFLI