Ordu Ordu’da uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklama

Ordu’da uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklama

Paylaş
Ordu’da uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklama

Ordu’da uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklama

Mustafa KIRLAK/ORDU, (DHA) – ORDU’da uyuşturucu madde ticareti yapanlara yönelik düzenlenen operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3’ü tutuklanırken, 2’si serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi, kentte uyuşturucu ticareti yaptığı şüphesi ile E.T. (35), E.K. (40), S.Ü. (35), A.A. (39) ve T.B.’yi (45) takibe aldı. 4 ay süren teknik takibin ardından 5 şüpheliye yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Şüphelerin ev, iş yeri ve üzerlerinde yapılan aramada, 118,75 gram metamfetamin maddesi, 7,70 gram eroin maddesi, 1,85 gram esrar maddesi, 9 adet sentetik ecza, 5 adet ecstacy uyuşturucu hap, 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyete götürüldü.

3ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemleri tamamlan E.T., E.K., S.Ü., A.A. ve T.B., Ordu Adliyesi’ne sevk edildi. Şüphelilerden T.B., savcılıktaki ifadesinin ardından, A.A. ise adli mahkemece kontrol şartı ile serbest bırakıldı. E.T., E.K. ve S.Ü. tutuklandı.(DHA)

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLI