Kadirli Yeşilçam, Kadirli sokaklarına nakşediliyor

Yeşilçam, Kadirli sokaklarına nakşediliyor

Paylaş
Yeşilçam, Kadirli sokaklarına nakşediliyor

Yeşilçam, Kadirli sokaklarına nakşediliyor

Efendi ERKAYIRAN/KADİRLİ(Osmaniye),(DHA)- KADİRLİ Belediyesi, sokak sağlıklaştırma projesi kapsamında Sıdıka Saygılı Caddesi'nde Yeşilçam'ın efsane yüzlerini ve sözlerini duvarlara resmediyor.
Kadirli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Savrun Mahallesi Sıdıka Saygılı Caddesi'nde sokak sağlıklaştırması projesi başlatıldı. Bu kapsamda, Yeşilçam'ın efsane yüzleri ve sözleri, duvarlara resmediliyor. Projeye ilişkin bilgi veren Belediye Başkanı Ömer Tarhan, hazırlanan proje ile sokakların daha güzel bir görünüme kavuştuğunu, sanatçılar ve sözlerin de insanların yüzünde gülümseme bıraktığını söyledi.
Başkan Tarhan, "Kadirlimiz'in daha güzel bir görünüme kavuşması, pilot bölge olarak ilan ettiğimiz cadde ve sokaklarımızın tek tip bir görünüme kavuşması ve duvarların daha da güzel görünmesi çok önemli. Kadirlimiz'in yetiştirmiş olduğu Ressam Tahsin Çeri tarafından Yeşilçam döneminin önemli karakterleri duvarlara nakşediliyor. Çalışmalarımız Sıdıka Saygılı Caddesi'ne görsellik ve güzellik katmıştır. Projeyi kentimizin tüm mahallelerinde yapmayı planlıyoruz” dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberin Devamı