Merkez Vali Yılmaz, eşi ve kızları, koruma altındaki çocukları misafir etti

Vali Yılmaz, eşi ve kızları, koruma altındaki çocukları misafir etti

Paylaş
Vali Yılmaz, eşi ve kızları, koruma altındaki çocukları misafir etti

Vali Yılmaz, eşi ve kızları, koruma altındaki çocukları misafir etti

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, eşi Dr. Öğretim Üyesi Şenay Yılmaz ve kızları, koruma altındaki çocukları Valilik Konutu'nda misafir etti.
Vali Yılmaz ve ailesi, misafirleri olan çocukları konut önünde karşıladılar. Daha sonra özel olarak süslenmiş bölümde çocuklar için yüz boyama, palyaço, sihirbaz ve balon gösterileri, çeşitli oyun ve yarışmalar düzenlendi.
Ziyaret boyunca Vali Erdinç Yılmaz ve eşi Şenay Yılmaz, çocuklarla yakından ilgilenerek sohbet etti. Vali Erdinç Yılmaz, çocuklarla bir arada olmaktan çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Onlarla tanışmaktan, bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduk. Çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlayarak mutlu bir hayat sürdürmelerini istiyoruz. Tüm evlatlarımıza sağlıklı, mutlu bir ömür, güzel bir gelecek diliyorum" diye konuştu.
Vali Erdinç Yılmaz ve ailesi, ziyaret sonunda çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Valilik Konutu'nda misafir olan çocuklar güzel bir gün geçirdiklerini ve çok mutlu olduklarını ifade ederek, Vali Yılmaz, eşi ve kızlarına teşekkür ettiler.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı