Canik Başkan Sandıkçı: Gençlerimiz için seferberiz

Başkan Sandıkçı: Gençlerimiz için seferberiz

Paylaş
Başkan Sandıkçı: Gençlerimiz için seferberiz

Başkan Sandıkçı: Gençlerimiz için seferberiz

SAMSUN, (DHA)-SAMSUN Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, "Gençlerimiz için tüm imkanlarımızla seferberiz" dedi.

Haberin Devamı

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, üniversite öğrencileriyle iftarda bir araya geldi. Gençler tarafından büyük coşku ve ilgiyle karşılanan Başkan İbrahim Sandıkçı, gençliğe yönelik proje ve eğitim destek programlarıyla, gençlerin yanında olduklarını söyledi. Öğrenciler, eğitime ve gençlere yönelik desteklerinden dolayı Sandıkçı'ya teşekkür etti.

‘ÖĞRENCİLERE HEDİYE’

Gençlerle yakından ilgilenen, talep ve önerilerini dinleyen Sandıkçı, “Bilim ve Teknoloji Gezileri, KPSS Kursları, Bilim ve Teknoloji Eğitimleri ve daha birçok alanda gençlere yönelik öncü çalışmaları hayata geçirdik. Gençlerin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan İbrahim Sandıkçı, programda gençlere hediyeler verdi. Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı'nın ev sahipliğinde Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar programına, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Samsun Üniversitesi Rektörü Mahmut Aydın, AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Yılmaz, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, protokol üyeleri ve öğrenciler katıldı. (DHA)

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLI