Sivas Hayat Ağacı'nda kurban hisse bedeli 3 bin 950 lira

Hayat Ağacı'nda kurban hisse bedeli 3 bin 950 lira

Paylaş
Hayat Ağacı'nda kurban hisse bedeli 3 bin 950 lira

Hayat Ağacı'nda kurban hisse bedeli 3 bin 950 lira

Hüsnü Ümit AVCI/SİVAS, (DHA) - SİVAS Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Hayat Ağacı Derneği'nde bu senenin kurban hisse bedelini 3 bin 950 TL olarak açıkladı. 
Hayat Ağacı Derneği'nde basın toplantısı düzenleyen Başkan Hilmi Bilgin, kurban fiyatları hakkında bilgi verdi. Açıklamada bağışta bulunacak vatandaşlar için hisse bedeli olarak tüm masraflar dahil 3 bin 950 TL'lik bir rakam belirlendiğini söyleyen Başkan Bilgin, hisse sahiplerine ise 5 kilogram kemiksiz kurban eti verileceği belirtti. 
Bilgin, burada yaptığı açıklamada, Hayat Ağacı Derneği'nin veren el ile alan eli buluşturduğunu söyledi. 
Hayat Ağacı Derneği'nin belediye ile imzaladığı protokol doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelere 12 ay boyunca her yönüyle destek olduğunu belirten Bilgin, "Ramazan ayında bu destek daha da artmaktadır. Bu şehirde hiç kimseye 'ben sahipsizim' demeyecek şekilde yardımlarımız hayırseverlerimizin ve ihtiyaç duyulan yerde de belediyemizin desteğiyle devam etmektedir" dedi. 
Son yıllarda belediye Sosyal İşler Müdürlüğü ve Hayat Ağacı'nın yardım çeşitlerini artırdığını aktaran Bilgin, şunları kaydetti:
"Her yıl devam eden kurban kampanyamızı da bu yıl için başlatmış bulunuyoruz. Güvenilir, şeffaf bir şekilde kurbanlarını burada kestirmek isteyenlere şeffaf bir şekilde yardımcı oluyoruz. Bu yıl da belirlediğimiz hisse bedeli ile bağışlarımızı almaya başladık." (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

Haberin Devamı